2013-02-01 13:40:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Έρχεται ξανά στο Πάνθεον η επιθεώρηση Γίναμε Βουλή καλλιγραφία - Τιμές εισιτηρίων
Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του Πατρινού κοινού τον περασμένο Νοέμβριο, η σατιρική ξεκαρδιστική επιθεώρηση "Γίναμε Βουλή καλλιγραφία" των Ντίνου Σπυρόπουλου και Γιώργου Γαλίτη, ξανάρχεται στην Πάτρα, στο θέατρο Πάνθεον της οδού Γούναρη για να παρουσιαστεί το διήμερο 2 και 3 Φεβρουαρίου 2013.

Οι ώρες παραστάσεων θα είναι στις 19.00 και στις 22.00 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για τους συνταξιούχους, ανέργους και φοιτητές το εισιτήριο θα κοστίζει 12 ευρώ.

Πριν την Πάτρα η παράσταση θα παιχθεί και στο γειτονικό Αίγιο, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 στον κινηματογράφο "Απόλλωνα" στις 18.30 και στις 21.30.

Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι ο Στάθης Ψάλτης, η Μάρθα Καραγιάννη ενώ συμπρωταγωνιστούν ακόμα η Σόφη Ζαννίνου που έχει Πατρινή καταγωγή, ο Βασίλης Κούκουρας και οι Πέννυ Σταθάκη, Χριστίνα Ψάλτη, Τίσσα Βασιλάκη, Μαρία Σικιανάκη, Ντίνος Σπυρόπουλος και Βασίλης Ζωνόρος.

Πρόκειται για μια επίκαιρη επιθεώρηση που υπόσχεται δύο ώρες γέλιο, τραγούδι και χορό, από τις θεατρικές επιχειρήσεις αδελφών Τάγαρη, σε σκηνοθεσία και χορογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου και μουσική του Τόλη Κετσελίδη, η οποία περιοδεύει με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ