2013-02-01 09:58:03
Φωτογραφία για Πρώτο Φαβορί για αποχώρηση από το Dancing η Λάουρα!
Αν πιστεύεις ότι γνωρίζεις τα πάντα για το Dancing with the Stars #3, μπες τώρα στο site της Unibet και παίξε στα ειδικά στοιχήματα για το δημοφιλές show του ΑΝΤ1!

Η Unibet είναι η μόνη εταιρία που προσφέρει στοιχήματα για τον ελληνικό διαγωνισμό χορού, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους, να προβλέψουν “ποιος θα αποχωρήσει την επόμενη Κυριακή” αλλά και “ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής” στο Dancing with the Stars #3!

Τα φαβορί για αποχώρηση στο επόμενο Live (Κυριακή 3/2), όπως εμφανίζονται στα στοιχήματα της Unibet, είναι η Λάουρα Νάργες (απόδοση 1.90) και ο Νίκος Αναδιώτης (απόδοση 2.10). Ο Νίκος ήταν υποψήφιος την προηγούμενη Κυριακή και η Λάουρα βρέθηκε για 5 συνεχόμενες εβδομάδες ανάμεσα στους 2 παίκτες που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους. Kατά συνέπεια είναι λογικό να συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να χορέψουν για τελευταία φορά στο Dancing with the Stars #3 την επόμενη Κυριακή.

Από την άλλη στο στοίχημα “ποιος θα είναι ο νικητής”, η αποχώρηση του Σπύρου Σούλη δεν φαίνεται να άλλαξε τις ισορροπίες, αφού η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός (και οι 2 πληρώνουν απόδοση 2.10) παραμένουν φαβορί συγκεντρώνοντας τις μεγαλύτερες πιθανότητες να τερματίσουν στην 1η θέση.

Μπες τώρα στο site της Unibet και δες όλα τα στοιχήματα για το Dancing with the Stars #3. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ