2013-02-01 06:54:03
Φωτογραφία για Μάνα 10μηνου βρέφους «έκανε πιάτσα» στο κέντρο της Λευκωσίας
Συνελήφθη Τετάρτη την νύκτα να εκπορνεύεται με άλλες τρεις κοπέλες αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερη από το δικαστήριο με επιβολή προστίμου για παράνομη παραμονή διότι είναι μητέρα.

Ο λόγος για Βουλγάρα, μητέρα ενός δεκάμηνου βρέφους, η οποία έπεσε στη «φάκα» της αστυνομίας μαζί με άλλες τρεις συμπατριώτισσες της στην πολυσύχναστη Οδό Κωστάκη Παντελίδη στη πρωτεύουσα, εν ώρα… δράσης!

Την ώρα της "εργασίας" της, το βρέφος φρόντιζε η αδελφή της, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δεχόταν πελάτες στο χώρο διαμονής της, όπου βρίσκεται και το βρέφος.

Μετά την προσαγωγή της στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας και ενώ βρισκόταν υπό σύλληψη μαζί με τις άλλες τρεις ύποπτες, πέρασε όλο το βράδυ αγκαλιά με το βρέφος, το οποίο μετέφερε στην αστυνομία η αδελφή της.

Ωστόσο το πρωί κατά τη προσαγωγή της, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για υπόθεση παράνομης παραμονής διότι είχε κριθεί παλιότερα παράνομη μετανάστρια και απελάθηκε από την Κύπρο, με την κατηγορία της πορνείας, η υπόθεση πήρε απρόσμενη τροπή.


Η νεαρή, αφέθηκε τελικά ελεύθερη από τη δικαστή όταν πληροφορήθηκε ότι είναι μητέρα βρέφους.

Είχε προηγηθεί στο δικαστήριο η απόσυρση της κατηγορίας για άγρα πελατών μετά από εισήγηση του δικηγόρου της και την σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας αφού πολύ πιθανόν, θα της επιβαλλόταν ποινή για παράνομη είσοδο στη Κύπρο και σε κατοπινό στάδιο απέλαση.

Τελικά, το δικαστήριο της επέβαλε πρόστιμο ύψους 400 ευρώ για παράνομη παραμονή, με διακανονισμό να πληρώνει 20 ευρώ σε μηνιαία βάση, μέχρι την εξόφληση του.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, οι αστυνομικοί την αναζητούν απεγνωσμένα για να τη συλλάβουν για παράνομη παραμονή στην Κύπρο με σκοπό την απέλαση της.

Για τις υπόλοιπες συμπατριώτισσες της εκδόθηκε ήδη διάταγμα απέλασης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ