2013-02-01 01:22:41
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΤΣ : ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΜΟΙΑΖΕ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ...
Στη σημασία που είχε η νίκη επί της Φενέρ στάθηκε ο Πέρο Άντιτς, λόγω της ήττας από τον ΠΑΟΚ που είχε προηγηθεί, ενώ τόνισε ότι το ότι φάνηκε εύκολο για τον Ολυμπιακό, δεν ήταν.

Ο σέντερ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης τόνισε ότι οι δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ δύσκολες για την ομάδα του, ενώ έκανε λόγο για πολύ καλό παιχνίδι από πλευράς ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ, κόντρα στους Τούρκους.

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά και μετά την αναπάντεχη ήττα από τον ΠΑΟΚ θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Το παιχνίδι έμοιαζε εύκολο, αλλά δεν ήταν. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλή, με ταλαντούχους παίκτες και έπρεπε να αποδείξουμε ότι δεν μας επηρέασε το χαμένο ματς στην Πυλαία», είπε αρχικά ο Άντιτς και πρόσθεσε σχετικά με το αν η νίκη αυτή βοήθησε ενόψει Παναθηναϊκού:

«Βοήθησε επειδή αγωνιστήκαμε καλά απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Αυτές οι δύο εβδομάδες θα είναι πολύ δύσκολες για εμάς, αφού θα παίξουμε με την Χίμκι εκτός έδρας και δύο φορές με τον Παναθηναϊκό».

Όσο για τον ρυθμό των ερυθρολεύκων: «Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι είμαστε αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε συνεχώς. Αυτό πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ