2013-01-31 21:00:05
Φωτογραφία για Η adidas ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ UEFA Champions League 2013 *PHOTOS*
Η adidas παρουσιάζει την Επίσημη Μπάλα του Τελικού του UEFA Champions League 2013, eμπνευσμένη από τον 7ο τελικό που θα διεξαχθεί στο ιστορικό Wembley.

Αναλυτικά :

H adidas παρουσιάζει την επίσημη μπάλα του Τελικού του UEFA Champions League 2013 που θα διεξαχθεί στο στάδιο Wembley στις 25 Μαΐου. Η adidas Finale Wembley αποκαλύφθηκε στο κοινό και ανακοινώθηκε ότι θα χρησιμοποιηθεί σε όλους τους αγώνες του UEFA Champions League μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο σχεδιασμός της μπάλας είναι αφιερωμένος στους τελικούς του UEFA Champions League που έχουν λάβει χώρα τα τελευταία 50 χρόνια στο «σπίτι του ποδοσφαίρου», το Wembley. Η μπάλα θα αρχίσει να χρησιμοποιείται στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης, όπου ο δρόμος προς το Wembley μπαίνει στην τελική του ευθεία. Μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία έχουν αγωνιστεί για το πολυπόθητο τρόπαιο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο Wembley, ενώ ομάδες όπως η Milan το ’63, η Manchester United το ’78, o Ajax το ’71, η Liverpool το ’78 και η Barcelona το ’92 και το 2011 σήκωσαν το κύπελλο του UEFA Champions League σε αυτό το γήπεδο.


Μέσα στα χαρακτηριστικά αστέρια του UEFA Champions League που είναι πάντα αποτυπωμένα στις επίσημες μπάλες της adidas για τη διοργάνωση, απεικονίζονται οι χρονιές που διεξήχθησαν οι τελικοί στο Wembley. Τα γραφικά και τα έντονα χρώματα της μπάλας συνδυάζονται για να αναπαραστήσουν την κορυφαία στιγμή κατά την οποία ο φετινός νικητής θα στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης μπροστά σε 90.000 φιλάθλους.

Η μπάλα adidas Finale Wembley διαθέτει επίσης τεχνολογικές καινοτομίες, με χαρακτηριστικότερη την εξωτερική επίστρωση χωρίς ραφές, που παρέχει βέλτιστη πρόσφυση. Τα αστέρια που είναι αποτυπωμένα πάνω της είναι συνδεδεμένα θερμικά, δημιουργώντας μια λεία επιφάνεια που τη βοηθάει να ταξιδεύει πιο ομαλά στον αέρα!

Η adidas έχει πλούσια ιστορία στο να σχεδιάζει μπάλες ποδοσφαίρου καθώς είναι ο επίσημος προμηθευτής όλων των μεγάλων διοργανώσεων του UEFA και της FIFA από το 1970. Η φετινή μπάλα θα είναι η εικοστή κατά σειρά επίσημη μπάλα που σχεδιάζει η adidas για το UEFA Champions League.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ