2013-01-31 20:44:03
Φωτογραφία για Θεσμικά άπληστος ο Δήμαρχος...φοβούμενος ακόμα και τον ίσκιο του!
Με αφορμή την τελευταία σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής Αιγιάλειας(Επιμελητήριο, Έμποροι, Υδραυλικοί, Λογιστές κ.ά.) την οποία συγκάλεσε την Τρίτη στο Γραφείο του ο Δήμαρχος κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος για την εξέταση της πορείας εκκρεμών ζητημάτων της περιοχής, όπως η περαιτέρω λειτουργία του ΑΤΕΙ Αιγίου και του Τελωνείου, το έργο της νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής,της "Ολυμπίας Οδού" και του νέου Λιμένα, από την Δημοτική Παράταξη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου "Αιγιάλεια-Νέα Εποχή", εξεδόθη σχετικά η παρακάτω ανακοίνωση:

"Δυστυχώς, γι' άλλη μία φορά, ο κ. Δήμαρχος, φερόμενος κυριολεκτικά ως...Υποψήφιος Δήμαρχος, αγχωμένος και σπασμωδικά κινούμενος ατομικιστικά, έβαλε πάνω ακόμα και από τα σοβαρά θέματα της Αιγιάλειας, το πολιτικό του αυτοδιοικητικό μέλλον, αγχωμένος εμφανέστατα - και μάλιστα πρόωρα - για την προσεχή εκλογική αναμέτρηση.

Φοβούμενος την όποια θετική παρέμβαση της αντιπολίτευσης προς την Κυβέρνηση - όπως άλλωστε απέδειξε και στην μικρόψυχη ανακοίνωσή του για τη διατήρηση της Δ.Ο.Υ Αιγίου, προβάλλοντας τον εαυτό του και παραλείποντας ν' αναφερθεί στις αποτελεσματικές ενέργειες από πλευράς μας εν γνώσει του - έτσι και τώρα παραλείπει σκοπίμως να κάνει συνεργούς στην συλλογική προσπάθεια τις εκλεγμένες από το λαό παρατάξεις της αντιπολίτευσης
. Κλασσική περίπτωση, η για άλλη μία φορά μη πρόσκλησή μας στη συνεδρίαση της Σ.Ε Αιγιάλειας.

Αυτό που ξέρει να κάνει καλά είναι να φλυαρεί στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για όσα πρόλαβε να πράξει και στα δύσκολα, ψευδεπίγραφα, να καλεί όλες τις παρατάξεις σε συστράτευση για την επίλυση τους!

Τον ενημερώνουμε δημόσια, πως παρότι πολιτικά αποδεικνύει πως "φοβάται ακόμα και τον ίσκιο του", εμείς και ασχολούμαστε με τα κρίσιμα θέματα της περιοχής κι ενεργούμε επ' αυτών σε κεντρικό επίπεδο, ως οφείλουμε προς τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας.

Αν νομίζει ο κ. Δήμαρχος ότι έχει το δικαίωμα να θυσιάζει τη συλλογικότητα της Αιγιάλειας για το προσωπικό του πολιτικό "αύριο", τότε τον ενημερώνουμε πως ο δρόμος γι' αυτό το "αύριο" θα 'ναι πολύ δύσκολος και σε καμία περίπτωση "περίπατος", που ούτως ή άλλως δεν ήταν ούτε στις προηγούμενες εκλογές. Φαίνεται πως ξέχασε ότι εξελέγη Δήμαρχος μέσα από συνεργασία...την οποία τώρα κλωτσά θεσμικά με μπόλικη απληστία εξουσίας!

Τον αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας, να νομίζει πως μόνος του μπορεί να καταφέρει "νίκες" μέσα από τακτικές μεμψίμοιρες και εις βάρος όλων".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ