2013-01-31 17:52:08
Φωτογραφία για Κι όμως υπάρχει και κόμμα Νέα Ελλάδα
Πριν δύο μέρες το parapolitika.gr με δημοσίευμα του αποκάλυπτε οτι το όνομα "Νέα Ελλάδα" είναι πιασμένο κάτι που έγινε αντιληπτό στο Πρωτοδικείο. Το όνομα όμως ανήκει σε πολιτικό κόμμα και όχι σε εφημερίδα και οι επιτελείς του κόμματος επικοινώνησαν στέλνοντας την παρακάτω ανακοίνωση

"Σε απάντηση δημοσιεύματός σας της 28 Ιανουαρίου 2013, με τίτλο: «Συγγνώμη, αλλά το "Νέα Ελλάδα" είναι ρεζερβέ!», σας πληροφορούμε ότι τα όσα αναφέρονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι ένας νέος πολιτικός φορέας, που ιδρύθηκε στις 18 Μαΐου 2010, όπως ο νόμος ορίζει, με δήλωση ενώπιον του Εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, του Αρείου Πάγου. Έδρα του πολιτικού φορέα είναι η Αθήνα, Λ. Αλεξάνδρας 217.

Δεν ανήκει ούτε στον κο Αβραμόπουλο, όπως αναφέρεστε, ούτε σε κανένα άλλον από όσους έχουν αναφερθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο παρελθόν.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αποτελεί νέο πολιτικό φορέα, χωρίς δεσμεύσεις, εξαρτήσεις και πρόσωπα από το παρελθόν. Ιδρύθηκε από το λαό για να υπηρετήσει το λαό και την πατρίδα. Κάθε αναφορά λοιπόν στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα επιθυμούσαμε να γίνεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε εάν το επιθυμείτε εκτενέστερα από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.neaellada.org.gr Εκεί θα βρείτε την ιδρυτική μας διακήρυξη, το καταστατικό μας, τις απόψεις και τις θέσεις μας, καθώς και το πρόγραμμά μας."

Πηγή: parapolitika
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ