2013-01-31 15:19:25
Φωτογραφία για Σύλληψη για τους πυροβολισμούς στην κηδεία Ντερτιλή
Σε μία σύλληψη προέβη η ΕΛ.ΑΣ. για τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της κηδείας του τελευταίου κρατούμενου πραξικοπηματία της Χούντας Νικόλαου Ντερτιλή στο Α' Νεκροταφείο.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για νεαρό στις τσέπες του οποίου βρέθηκαν κάλυκες.

Η κηδεία έγινε παρουσία αρκετών βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Παρόντες επίσης, ο Κώστας Πλεύρης, ο εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» Γρηγόρης Μιχαλόπουλος και ο ναύαρχος εν αποστρατεία Αντώνης Ναξάκης.

Τη νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, ο οποίος χαρακτήρισε τον Νικόλαο Ντερτιλή «ήρωα σαν τον Κολοκοτρώνη».

«Τα ΜΜΕ θα με κατασπαράξουν και θα πουν ότι δεν επιτρέπεται να μιλώ». παρατήρησε, ενώ για τη σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, υποστήριξε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είναι ότι έχει μια παραποιημένη δημοκρατία.


Στεφάνια έστειλαν οι Στυλιανός Παττακός και Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Αμέσως μετά την τελετή και έξω από την εκκλησία, νοσταλγοί της Επταετίας φώναξαν τα συνθήματα «Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών», «Δόξα και τιμή στον Νίκο Ντερτιλή» και «αλήτες, προδότες, πολιτικοί».

Την ώρα του ενταφιασμού ακούστηκαν πυροβολισμοί, οι οποίοι προήλθαν από αδιευκρίνιστο σημείο.

Αμεση ήταν η αντίδραση της Δημοκρατικής Αριστεράς για όσα έγιναν στο Α' Νεκροταφείο.

Η Χρυσή Αυγή συνεπικουρούμενη από ένα μητροπολίτη - κήρυκα του μίσους - μετέτρεψαν την κηδεία Ντερτιλή σε εκδήλωση κατά της δημοκρατίας και σε σύναξη από χουντικά κατάλοιπα, ήταν το αιχμηρό σχόλιο της Αγ. Κωνσταντίνου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ