2013-01-31 13:15:06
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αφήνουν πίσω τους την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Καβάλας και αφοσιώνονται στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Το πρωί της Πέμπτης βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ξανά πολύ με την μπάλα, δουλεύοντας επάνω στην κατοχή και το πρέσινγκ. Έκαναν πολλές ασκήσεις με εναλλαγή της μπάλας και τελειώματα φάσεων, με τη βοήθεια και των τερματοφυλάκων, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο.

Όσοι έπαιξαν χθες στην Καβάλα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Έντονο ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, στο γήπεδο. Ο Νταβίδ Φουστέρ συνέχισε με θεραπεία, ενώ ο Μάρκο Πάντελιτς έκανε θεραπεία και πιο συντηρητικό πρόγραμμα. Κανονικά γυμνάστηκε ο Χοσέ Χολέβας, ενώ το πρόγραμμα της ομάδας ακολούθησε κανονικά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος χθες στην Καβάλα έκανε την επανεμφάνισή του, για ένα ημίχρονο, σε επίσημη υποχρέωση της ομάδας μας!

Αύριο το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 10:30.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ