2013-01-31 10:54:04
Φωτογραφία για Μοντελοποίηση του Τρόπου Λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2013
Μία μοναδική προσομοίωση του τρόπου με τον οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις και θέματα πολιτικής στην ΕΕ. Πραγματοποιείται κάθε χρονιά στο Στρασβούργο και φέρνει σε επαφή προσοντούχους και δραστήριους Ευρωπαίους Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έχουν μία άμεση εμπειρία σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των Ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, Γαλλία, από τις 20 μέχρι τις 27 Απριλίου 2013. Καλούνται να κάνουν αίτηση νέοι ηλικίας 18-26 χρονών, από χώρες της ΕΕ ή της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών, καθώς επίσης και την Κροατία και την Τουρκία, οι οποίοι έχουν την περιέργεια να μάθουν πώς λειτουργούν τα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά σε μία προσομοίωση.

Οι προτάσεις για τη συζήτηση είναι οι ακόλουθες:

- Πρόταση για μία Οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της ΕΕ σχετικά με τη συλλογική διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων και των δικαιω-μάτων που σχετίζονται με την πολυεδαφική άδεια των μουσικών για διαδικτυακή χρήση στην εσωτερική αγορά.

- Προσομοίωση των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Κροατίας στην ΕΕ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα προσομοιωθεί η Διαδικασία Συναίνεσης.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 31 Ιανουαρίου 2013
campuscy.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σεισμός στην Κέρκυρα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σεισμός στην Κέρκυρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ