2013-01-31 10:02:04
Φωτογραφία για Ραφτείτε: Τον Μάιο ο γάμος των Μπραντζελίνα!
Όλα δείχνουν πως το διάσημο ζευγάρι θα τη φορέσουν τελικά την κουλούρα Kαι ενώ οι φήμες θέλουν την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έγκυο στο έβδομο παιδί του ζεύγους, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media μεταδίδει ότι ο πολυαναμενόμενος γάμος της με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) θα γίνει τον Μάιο.

Πληροφορίες του περιοδικού "Grazia" αναφέρουν ότι οι Μπραντζελίνα έχουν ήδη ζητήσει από φίλους και συγγενείς να κρατήσουν ελεύθερη την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, ημερομηνία που συμπίπτει -ως εκ θαύματος- με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης στο Σατό Μιραβάλ του ζεύγους στη Νότια Γαλλία, όπου λέγεται, έτσι και αλλιώς ότι θα γίνει ο γάμος.

Τυχαίο επίσης δεν μπορεί να είναι το γεγονός ότι στις 26 Μαΐου λήγει το Φεστιβάλ των Κανών οπότε ήδη θα βρίσκονται στη Γαλλία πολλοί από τους διάσημους φίλους του ζεύγους. Σκέφτηκαν, λοιπόν, οι Μπραντζελίνα: "Δεν το κάνουμε τότε να γλιτώσουν και τα φιλαράκια ένα εισιτήριο;". Ε, και η απόφαση πάρθηκε έτσι απλά!

Η σχετική φημολογία ενισχύθηκε και από τις πληροφορίες που θέλουν τον 47χρονο σταρ να έχει πάρει σβάρνα τις πόλεις κοντά στο σπίτι του ψάχνοντας τι μπορεί να κάνει κανείς για να ψυχαγωγήσει πολλά παιδιά σε μεγάλη εκδήλωση. Ε... τι κάνει "νιάου νιάου στα κεραμίδια;". Αντε βρε... η ώρα η καλή...
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ