2013-01-30 21:31:02
Φωτογραφία για Booties & Μπότες: Πώς τα φορούν οι stars
Ζέτα Μακρυπούλια, Δέσποινα Βανδή, Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή,Miranda Kerr και Diane Kruger σου δείχνουν πως να φορέσεις τις μπότες σε όλες τις εκδοχές τους και για όλες τις ώρες!

Eσύ πώς θα τις φορέσεις;

Miranda Kerr: Η Miranda Kerr δεν φοβάται να φορέσει τις thigh-high μπότες το πρωί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείει και τα αγαπημένα της μποτάκια από τις εμφανίσεις της. Εμείς πάντως δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε ποιο look μας αρέσει πιο πολύ!

 

Δέσποινα Βανδή: Για τις rock-chic εμφανίσεις της, η Δέσποινα επιλέγει ψηλοτάκουνα καστόρινα μποτάκια ενώ για τις χαλαρές τις βόλτες στην πόλη βασίζεται στις all time classic μαύρες που ταιριάζουν τέλεια με το τζιν της.

 

Φαίη Σκορδά: Η Φαίη συνδυάζει ένα ιδιαίτερο κολάν με μποτάκια πλατφόρμες. Μας αρέσουν πολύ οι κάλτσες που κάνουν εμφάνιση πάνω από τα ankle boots. Να μια χειμωνιάτικη λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά.


 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συνδυάζοντας τις ψηλές μπότες με κοντό μπουφάν και τα χαμηλά motorcycle booties με το (πιο μακρύ) παλτό η Σταματίνα δημιουργεί τέλειες στυλιστικές ισορροπίες.

 

Ζέτα Μακρυπούλια: Είτε συνδυασμένες με κολάν και δερμάτινο τζάκετ, είτε με poncho και χαλαρό τζιν, οι μπότες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ντύσιμο της Ζέτας.

  

Diane Kruger: Το πρωί η Diane εμπιστεύεται την flat, leather εκδοχή ενώ στις επίσημες εμφανίσεις της δεν διστάζει να ρισκάρει με ένα ζευγάρι καστόρινες μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο και «χάνονται» κάτω από το statement φόρεμά της

  

http://www.missbloom.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ