2013-01-30 15:08:03
Φωτογραφία για Γιώργος Παπαδάκης: «Είμαστε ακόμη ζωντανοί!»
Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με την οποία το κανάλι του Αμαρουσίου ζητούσε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για τη διακοπή του σήματός του το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή του ζήτησε με τη σειρά το συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

«Είμαστε ακόμη ζωντανοί στο σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα», είπε ο δημοσιογράφος στην έναρξη της εκπομπής του και συνέχισε: «Τι ήταν αυτό το πράγμα χθες ρε παιδί μου; Τι γκαντεμιά! Είμαστε η πρώτη ζωντανή εκπομπή και θέλουμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη για τη διακοπή του σήματος του σταθμού. Χθες βρισκόμασταν σε μια φοβερή κινητοποίηση, όλο το τεχνικό τμήμα του σταθμού -που δεν ευθύνεται για τη βλάβη. Ήταν ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να έχουμε ούτε σήμα, ούτε πρόγραμμα».

«Σήμερα θα μεταδοθεί κανονικά το πρόγραμμα. Τέλος καλό, όλα καλά», κατέληξε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Σήμερα το βράδυ, λοιπόν, θα μεταδοθούν τα επεισόδια των τούρκικων σειρών «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» (στις 21:15) και «Son» (στις 22:15), ενώ αμέσως μετά (στις 23:15) θα αναλάβουν δράση οι «Ράδιο Αρβύλες», παραδίδοντας σκυτάλη (στις 00:15) στο «Όλα μπάχαλο φέτος» του Θέμου Αναστασιάδη.

Πηγή: protothema
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διάβασε και καμιά εφημερίδα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διάβασε και καμιά εφημερίδα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ