2013-01-30 12:26:03
Φωτογραφία για Π Χαϊκάλης: Θα παλέψουμε για την λύση των προβλημάτων του νομού
Την πρόθεση του να δώσει μάχη για τα μεγάλα ζητήματα της Ηλείας εξέφρασε ο καταγόμενος εκ Ηλείας βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ Παύλος Χαϊκάλης κατά την διάρκεια δηλώσεων του στους δημοσιογράφους μετά την συνάντηση που είχε στο Λιμενικό Ταμείο με φορείς της περιοχής.

Ο κ Χαϊκάλης όπως είναι γνωστό έχει οριστεί ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νομού από το κόμμα του κ Πάνου Καμμένου.

Στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Να σας πως ότι έχετε έναν άνθρωπο μπροστά σας από τα μέρη σας γιατί είμαι γεννημένος στο Κατάκολο άρα λοιπόν την περιοχή κατά ένα μεγάλο ποσοστό την γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι αναλαμβάνω κοινοβουλευτικά την εκπροσώπηση του Νομού που έχει σαν συμπέρασμα ότι όλες οι πράξεις, οι θέσεις και οι συζητήσεις που μπορεί αν γίνονται μέσα στην επικράτεια του Νομού και αφορούν έργα τα οποία θα πρέπει να προτείνουμε στη βουλή θα περνούν από το χέρι μου
. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι άνθρωποι που μπορούν και έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν θα μας δίνουν στοιχεία για να μπορούμε να κάνουμε ερωτήσεις και να οριοθετήσουμε τις θέσεις μας για να βελτιωθούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Όπως αναφέρθηκε έχω συνάντηση αύριο με τον δήμαρχο και είχα και μία συνάντηση νωρίτερα στο λιμενικό ταμείο Κατακόλου από την οποία προέκυψε η συνομωσία για μένα η οποία στήνεται εις βάρος της δημόσιας περιουσίας η οποία δίδεται σε ιδιώτες και για την οποία πρέπει να δώσουν απάντηση καθώς επίσης για τα προβλήματα των ΤΕΙ, το πρόβλημα των δήμων που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες και θα πρέπει άμεση λύση και να δοθούν άμεσα τα χρήματα στους πληγέντες και θα πρέπει να δούμε και την αγροτική πλευρά που αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της οικονομίας στην περιοχή και αυτό το διάστημα έχει εκπέσει της θέσης που θα έπρεπε να βρίσκεται. Η Ολύμπια Οδός είναι ένα θέμα που καίει το οποίο όντως έχει ιδιαίτερη σημασία όμως υπάρχει και η διαβεβαίωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση που λέει πως κακώς έχει σταματήσει μέχρι την Πάτρα. Εμείς θα το παλέψουμε όσο γίνεται ώστε να φτάσει μέχρι την Τσακώνα και θεωρώ πως είναι ένα επιβεβλημένο έργο για τον τόπο γενικότερα".
ileiapost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ