2013-01-30 11:49:58
Φωτογραφία για Ηρακλειώτης έδωσε 1000 ευρώ για να συνδεθεί το ρεύμα μιας τριμελούς οικογένειας!
Στήριγμα σε μια τριμελή οικογένεια προσέφερε ένας συμπολίτης μας, ο οποίος πήγε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και έδωσε 1000 ευρώ για να πληρωθεί και να επανασυνδεθεί το ρεύμα μιας οικογένειας από το Ηράκλειο!

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη... κάνει στο CretePlus.gr ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΚΗ κ. Σωκράτης Βαρδάκης. Όπως επισημαίνει, ο συμπολίτης μας από το Σγουροκεφάλι, μαθαίνοντας το δράμα της μονογονεϊκής οικογένειας, έτρεξε να προσφέρει λίγη ελπίδα στους συνανθρώπους του!

"Η συγκεκριμένη οικογένεια αποτελείται από μια μητέρα και τρία παιδιά. Η γυναίκα αυτή ήρθε και μας ζήτησε βοήθεια, αφού ο λογαριασμός της, που ήταν απλήρωτος, άγγιζε το ποσό των 1300 ευρώ. Το θέμα έφτασε στα αυτιά ενός συμπολίτη μας, ο οποίος έσπευσε να μας δώσει 1000 ευρώ για να καταφέρει η οικογένεια να πληρώσει το λογαριασμό!"

Κραυγή αγωνίας από πολλές οικογένειες

Η παραπάνω περίπτωση όμως δεν είναι η μοναδική. Άλλες δύο οικογένειες, με τρία παιδιά η κάθε μία, έχουν απόλυτη ανάγκη από χρήματα και βοήθεια. Μάλιστα η μία από αυτές, έχει κομμένο ρεύμα, εδώ και πέντε μέρες, τη στιγμή που έχει μικρά παιδιά!


"Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με έναν πατέρα με τρία παιδιά, ο οποίος, εργάζεται μέσω ΕΣΠΑ σε βρεφονηπιακό σταθμό, αλλά είναι απλήρωτος έξι μήνες! Ενώ και στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για μια οικογένεια και πάλι με τρία μικρά τέκνα", τονίζει ο πρόεδρος του ΕΚΗ, ο οποίος, σχολιάζοντας την κατάσταση καταλήγει:

"Η κατάσταση με τη φτώχεια στο Ηράκλειο, πραγματικά είναι τραγική. Σε καθημερινή βάση δεχόμαστε πολλές τρεις -τέσσερις περιπτώσεις ανθρώπων που μας ζητούν βοήθεια για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και γενικότερα να επιβιώσουν. Οικογένειες μονογονεϊκές, με μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τους βοηθάμε, όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα". Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ