2013-01-30 09:52:58
Φωτογραφία για ΠΑΝΤΙΤΣ : ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πρόκληση χαρακτήρισε ο Μίλινκο Πάντιτς το ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μίτσελ.

Ο Μίλινκο Πάντιτς, από τους καλούς φίλους του Μίτσελ, κύριου υποψήφιου για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και παλιός γνώριμος για το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη θητεία του στον Πανιώνιο, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που θα έρθει ο Ισπανός τεχνικός να εργαστεί στην Ελλάδα.

Ο Σέρβος τόνισε πως πρόκειται για έναν προσγειωμένο άνθρωπο με ισχυρή προσωπικότητα ο οποίος έχει τα φόντα να πάει ένα βήμα μπροστά τον Ολυμπιακό αλλά χρειάζεται σίγουρα ένα διάστημα προσαρμογής.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Μίλινκο Πάντιτς στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»:

«Χαίρομαι για τον Μίτσελ που βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό. Εκτός από πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν που έχει γράψει ιστορία στο ισπανικό ποδόσφαιρο είναι και φίλος μου. Έχω πάει αρκετές φορές σπίτι του για τένις! Παρότι εδώ στη Μαδρίτη και στην Ισπανία γενικά είναι ίνδαλμα, στις προσωπικές του σχέσεις είναι ιδιαίτερα σεμνός και προσγειωμένος. Θα τον χαρακτήριζα πέρα από ισχυρή προσωπικότητα ως έναν πολύ έξυπνο και σοβαρό προπονητή.


Δεν έχω δουλέψει με τον Μίτσελ από την ημέρα που έγινε προπονητής για να ξέρω τις λεπτομέρειες της δουλειάς του. Εκείνο που ξέρω είναι πως θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής. Είναι άλλες οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού και άλλες μιας ισπανικής ομάδας. Για τον Μίτσελ και κάθε άλλο προπονητή είναι πρόκληση να δουλέψει στον Ολυμπιακό, όταν ξέρει πως κάθε χρόνο είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να δουλέψει στον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ