2013-01-30 09:25:39
Φωτογραφία για ΚΟΥΙΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ «ΠΑΙΖΕΙ» ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
Τον πρώτο λόγο να γίνει αντι-Μάντζαρης στον Ολυμπιακό έχει ο Κρις Κουίν, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη η τελική επιλογή. Ποιοι παίκτες έχουν προταθεί. Πιθανότατα μετά το ματς με τη «Φενέρ» η μεταγραφή.

Ο Κρις Κουίν έχει προβάδισμα για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Μάντζαρη στον Ολυμπιακό, αλλά δεν «παίζει» μόνος του. Οι Πειραιώτες αναζητούν έναν παίκτη με τα στοιχεία που έχει ο άτυχος διεθνής γκαρντ και στο πρόσωπο του λευκού Αμερικανού βρίσκουν αρκετά από αυτά, καθώς είναι καλός οργανωτής, παίκτης ομάδας, που έχει σαν πρώτο μέλημα τη δημιουργία και μετά την εκτέλεση, ωστόσο υστερεί στην άμυνα.

Συν τοις άλλοις, είναι οικονομικός, διαθέτει ευρωπαϊκή πείρα έχοντας παίξει σε Χίμκι και Βαλένθια, ενώ δεν βρίσκεται σε απραξία καθώς αγωνίζεται στο NBDL.

Η περίπτωση του Τζέρεμι Πάργκο απομακρύνεται, τόσο γιατί είναι περισσότερο σκόρερ παρά πλέι μέικερ τη στιγμή που αναζητείται ένα «συμπλήρωμα» του Βασίλη Σπανούλη, όσο και επειδή το κασέ του είναι πολύ υψηλό. Αντίστοιχα στοιχεία έχει ο Άντριου Γκάουντλοκ, που αγωνιζόταν πέρυσι στους Λέικερς.


Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί δεκάδες παίκτες που εξετάζονται προσεκτικά. Αρκετοί εξ αυτών έχουν ομάδα, αλλά δεν αφήνουν αδιάφορο τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα είναι οι Κέρτις Τζέρελς (Μπεσίκτας), Ερλ Ρόουλαντ (Ρίγα), Γουόλτερ Χοτζ (Ζιελόνα Γκόρα) και Ντορόν Πέρκινς (Κίνα).

Η τελική επιλογή αναμένεται πιθανότατα μετά το κρίσιμο ματς της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, συνεπώς το νέο απόκτημα δύσκολα θα μπορεί να βοηθήσει στο ντέρμπι της Δευτέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά ίσως παίξει στον τελικό Κυπέλλου της επόμενης Κυριακής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΕ κατάσταση αναμονής...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΕ κατάσταση αναμονής...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ