2013-01-30 03:54:04
Φωτογραφία για Με αναμμένες τις μηχανές των τρακτέρ και οι αγρότες της Θεσπρωτίας
Αναβρασμός επικρατεί, στις τάξεις των αγροτών και στον νομό Θεσπρωτίας, μετά την εκτίναξη του κόστους παραγωγής και τη... πρόθεση της κυβέρνησης να αφαιμάξει φορολογικά όσο αίμα του απέμεινε.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Ράδιο Ηγουμενίτσα 892.gr, οι αγρότες της περιοχής μας, από κοινού με τους κτηνοτρόφους του νομού, οι οποίοι βλέπουν τα ζώα τους να έχουν φτάσει σε βαθμό απίσχανσης από τον υποσιτισμό τους λόγω των πολύ υψηλών τιμών των ζωοτροφών, προσανατολίζονται να προβούν σε αποκλεισμό του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, συνδικαλιστές που πρόσκεινται στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, οργώνουν τον νομό ώστε να οργανώσουν τους αγρότες.

Αυτή την φορά κατά πως φαίνεται, δεν θα συμμετέχουν "γαλάζιοι "συνδικαλιστές.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, με έναν από τους γαλάζιους που πρωτοστάτησαν στις προηγούμενες κινητοποιήσεις, δήλωσε στο Ράδιο Ηγουμενίτσα 892.gr πως δίνουν πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση Σαμαρά, να προβεί σε εκ βάθρου αλλαγές στον αγροτικό τομέα, όπως αναφέρονταν και στο πρόγραμμα της ΝΔ, όπως αυτό καταρτίστηκε από τον τότε υπεύθυνο Αγροτικού τομέα Βουλευτή Κοζάνης Γ.Κασσαπίδη.

892fm.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ