2013-01-30 01:21:03
Φωτογραφία για Ανάχωμα στη Γερμανική επικυριαρχία το νέο... look του ΣΥΡΙΖΑ
Γράφει ο Μάγια

Με προσχώρηση στον «πολιτικό ρεαλισμό» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στους αποθρασυμένους, από την κοινωνική παθητικότητα, εγχώριους «Μερκελιστές».

Ο Τσίπρας, είχε δύο επιλογές ευρισκόμενος στην «κοιλιά του κήτους». Είτε να εμφανιστεί ως ακραιφνής Αριστερός, δηλαδή επικίνδυνος στα μάτια των αμερικανών αξιωματούχων, είτε να βάλει νερό στο κρασί του. Επέλεξε τη δεύτερη, προχωρώντας όχι μόνο σε λεκτικούς, αλλά και σε ουσιαστικούς πολιτικούς συμβιβασμούς, γεγονός για το οποίο λοιδορείται από τους πολιτικούς του αντιπάλους, ενώ έχει προκαλέσει …οσφυαλγία σε μερίδα του στελεχικού δυναμικού του κόμματός του.

Ο δικηγόρος Ηλίας Μαλεβίτης, πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου και πρώην βουλευτής της ΝΔ, είναι το κατάλληλο πρόσωπο να αποτιμήσει τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Α. Τσίπρα, στις ΗΠΑ, που επί της ουσίας σηματοδοτούν το νέο πολιτικό …look του ΣΥΡΙΖΑ.


Επισημαίνει ο Η. Μαλεβίτης, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω έχει τόση σχέση με την Αριστερά, όση ο Α. Σαμαράς με τη σωτηρία της χώρας:

«Ομολογώ ότι, δεν περίμενα τόσες θετικές αντιδράσεις από τους παράγοντες της Ομογένειας, δεδομένου ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελληνοαμερικανών δεν ανήκει στον ιδεολογικό χώρο του κ, Τσίπρα. Όσοι επικοινώνησαν μαζί του για πρώτη φορά εκφράστηκαν κολακευτικά, λέγοντας ότι η εικόνα του είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη που παρουσίαζαν, για τους δικούς τους λόγους, ορισμένα ελληνικά ΜΜΕ. Τους εντυπωσίασε η καθαρή δήλωσή του ότι, θέλει τη συμμαχία με τις ΗΠΑ και τον αμερικανικό λαό τον οποίο θεωρεί συνοδοιπόρο στην επιχείρηση για την αποκατάσταση της ευημερίας και της ελπίδας. Μακάρι ο κ. Τσίπρας, να δείξει την αναγκαία για τη χώρα πολιτική ωριμότητα. Αυτό, κυρίως, θα ωφελήσει τον τόπο, πράγμα που ενδιαφέρει όλους μας!».

ΥΓ. Είναι προφανές ότι, το κόμμα των Αριστερών, ριζοσπαστικών και ανατρεπτικών συνιστωσών αποκτά συστημική συνισταμένη, ικανή να αποτελέσει ανάχωμα στη Γερμανική επικυριαρχία στην Ελλάδα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ