2013-01-29 23:22:04
Φωτογραφία για Συγχωρεί αυτούς που του επιτέθηκαν με οξύ ο διευθυντής των Μπολσόι
Σε μια κίνηση μεγαλοψυχίας, ο 42χρονος καλλιτεχνικός διευθυντής των Μπολσόι, Σεργκέι Φιλίν που πρόσφατα δέχθηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπο, μίλησε από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται και δήλωσε ότι... συγχωρεί αυτόν που του επιτέθηκε.

«Δεν θα πω ψέματα. Φυσικά είναι πολύ σκληρό για μένα και πολύ δύσκολο. Ένας παπάς ήρθε σε μένα και του είπα: ξέρεις, τους συγχωρώ όλους και ο Θεός θα τους κρίνει. Γιατί οι άνθρωποι είναι αδύναμοι. Συγχωρώ όλους τους ανθρώπους που έχουν αναμειχθεί σε αυτό» δήλωσε ο Φιλίν που κινδυνεύει να χάσει την όρασή του.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι εύχεται αυτός που του έριξε οξύ στο πρόσωπο, στις 17 Ιανουαρίου στη Μόσχα, να είχε σκεφτεί τους «τρεις αξιόλογους γιους του» προτού του επιτεθεί και κατέστησε σαφές ότι η επίθεση σχετίζεται με την δουλειά του, εξηγώντας ότι είναι αποτέλεσμα πικρίας ή φιλοδοξίας, αφού ο ίδιος ως καλλιτεχνικός διευθυντής είχε την δύναμη να απογειώσει ή να καταστρέψει καριέρες στα Μπολσόι.

«Ακόμη και αν συμβεί το χειρότερο, θα συνεχίσω να βλέπω τον κόσμο και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω-αλλά θα είναι μέσα από τα μάτια των τριών γιων μου. Υπόσχομαι ότι θα με δείτε στη σκηνή» είπε ο 42χρονος, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και έχει ήδη υποβληθεί σε δυο επεμβάσεις σε κάθε του μάτι.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ