2013-01-29 19:16:18
Φωτογραφία για Στην Μαδρίτη για Μίτσελ
Στην Μαδρίτη βρίσκεται ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος και σύμφωνα με τους Ισπανούς το κρίσιμο ραντεβού θα γίνει τις επόμενες ώρες με τις δύο πλευρές να είναι κοντά στο deal.

Το Gazzetta σας είχε ενημερώσει από την Δευτέρα ότι η κρίσιμη συζήτηση του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ θα γινόταν την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη. Πηγές από την Ισπανία αναφέρουν ότι το τελικό ραντεβού ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Ισπανό τεχνικό θα πραγματοποιηθεί μέσα στις προσεχείς ώρες στην πόλη της Μαδρίτης.

Ο Γιάννης Βρέντζος είναι ο παράγοντας των ερυθρολεύκων που θα χειριστεί το εν λόγω ζήτημα και θα κάνει τις απαιτούμενες επαφές που μπορεί να διαρκέσουν έως και την Τετάρτη. Ο Ολυμπιακός δίνει 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, το deal για 1,5 χρόνο δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ όμως τα... πάντα θα κριθούν όπως όλα δείχνουν έως το βράδυ. Άλλωστε υφίσταται ακόμα μία μικρή διαφορά στο οικονομικό.


Εφόσον οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε όλα τότε ο Μίτσελ θα μπει το συντομότερο δυνατόν στο αεροπλάνο για την Ελλάδα. Το πλάνο από εκεί και πέρα θα είναι να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δύο άνδρες θα κάνουν το τελικό και απαιτούμενο τετ α τετ έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει σύμπλευση απόψεων και κοινό ποδοσφαιρικό όραμα.

Από την στιγμή που θα πέσουν οι υπογραφές ο Μίτσελ θα ξεναγηθεί σε Ρέντη και Καραϊσκάκη και θα γνωρίσει παίκτες και τεχνικό επιτελείο ενώ θα φέρει μαζί του και δικούς του συνεργάτες. Φυσικά θα ακολουθήσει η παρουσίασή του και θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο φαληρικό γήπεδο.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ