2013-01-29 18:51:04
Φωτογραφία για «Δεύτερο εξώγαμο» του Πούτιν με την Καμπάγιεβα
Και δεύτερο εξώγαμο με την 29χρονη ολυμπιονίκη, πρώην αθλήτρια της ρυθμικής και νυν πολιτικό, Αλίνα Καμπάγιεβα, φημολογείται ότι... έχει ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με όσα γράφει η New York Post.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, φέρεται να είναι ο πατέρας του παιδιού που η Καμπάγιεβα έφερε στον κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η σχέση του Πούτιν με την πρώην αθλήτρια που εξελέγη στην Δούμα με το κόμμα του Πούτιν, Ενωμένη Ρωσία, απασχολεί εδώ και καιρό τα μίντια και πιστεύεται ότι το... παράνομο ζεύγος έχει ήδη έναν γιο ο οποίος είναι 3 ετών. Τα ρωσικά ΜΜΕ ουδέποτε έχουν αποκαλέσει τον Ρώσο πρόεδρο, πατέρα του παιδιού και η ίδια η Καμπάγιεβα όταν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της ρωσικής Vogue είχε πει ότι ο μικρός είναι ανιψιός της.

Ενδεικτικό της «ομερτά» είναι το περιστατικό από το 2008, όταν η Moskovsky Korrespondent έγραψε ότι ο Πούτιν είχε αρραβωνιαστεί κρυφά την Καμπάγιεβα. Τότε ο μεγιστάνας Λεμπέντεφ, ιδιοκτήτης της Korrespondent, αναγκάστηκε να αποσύρει το δημοσίευμα και να κλείσει την εφημερίδα.


Τα κουτσομπολιά ωστόσο συνεχίζουν και φουντώνουν, ιδιαίτερα λόγω της απουσίας της συζύγου του Πούτιν, Λουντμίλα, η οποία έχει να εμφανιστεί δημοσίως από την ορκωμοσία του προέδρου, πέρυσι την άνοιξη, ενώ νωρίτερα αυτό τον μήνα, στα 55α γενέθλιά της, δεν υπήρξαν επίσημες εκδηλώσεις.

Οι φήμες θέλουν τον Πούτιν να έχει στείλει την Αλίνα και τα δυο παιδιά στην προεδρική έπαυλη, στο θέρετρο Σότσι, στην Μαύρη Θάλασσα.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ