2013-01-29 13:43:04
Φωτογραφία για Στην Κροατία ο Καβαλιώτης Γιάννης Στοφορίδης – κορυφαίος Έλληνας heavyweight στο Kickboxing
Πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για το Κ-1. Διάκριση και για τον Κώστα Παπαδέλη. Τι λένε στην κάμερα του ThrakiToday.com ..

Στο kickboxing, όπως και στη φύση, είναι κανόνας ο νόμος του ισχυρού να επικρατεί. Και αυτό απέδειξε για ακόμη φόρα στο ρινγκ ο κορυφαίος Έλληνας heavyweight στο kickboxing Γιάννης Στοφορίδης που κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Κ-1 της Κροατίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στο SuperKombat της Αθήνας πριν από μερικές ημέρες.

Η σκληρή προπόνηση και η επιμονή για διαρκή βελτίωση είναι σύμφωνα με τον ίδιο το κλειδί που του άνοιξε διάπλατα την πόρτα της μεγάλης ευκαιρίας, για να αγωνιστεί σε λίγες ημέρες στην Κροατία προκειμένου να βρεθεί, εφόσον εξασφαλίσει τη νίκη, στα κορυφαία παγκόσμια World Grand Prix του SuperKombat!

Οι ανιχνευτές ταλέντων που είδαν το Στοφορίδη εν δράσει τον ξεχώρισαν, ενώ ευκαιρία για διάκριση δόθηκε και στον Κώστα Παπαδέλη, που φέρει δεκάδες διακρίσεις και επιτυχίες στο ενεργητικό του και ο οποίος βρίσκεται στη φάση της προεπιλογής.“Ανοίγουν πολύ μεγάλοι ορίζοντες για τα παιδιά, που δουλεύουν συνεχώς και ακούνε παρά πολύ” σημειώνει ο Παναγιώτης Καρανικολής, προπονητής των δύο κορυφαίων αθλητών, ενώ επισημαίνει πως “μετά τον Μιχάλη Ζαμπίδη δεν υπάρχει άλλος που να έχει παίξει στο Κ-1 και μπαίνει τώρα ο Στοφορίδης”
.

Από αριστερά: Π. Καρανικόλης, Γ. Στοφορίδης,

Αντ. Τοπτσίδης, Κ. Παπαδέλης

Έχοντας στο πλευρό τους ανθρώπους με θέληση και μεράκι να τους βοηθήσουν αθλητές και προπονητής εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το αθλητικό τους μέλλον, με τον κ. Καρανικολή να επισημαίνει πως “σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει σήμερα χρειαζόμαστε ανθρώπους να μας βοηθήσουν. Έχουμε ήδη στο πλευρό μας, και τους ευχαριστούμε, τα X-treme Stores και τον Αντώνη Τοπτσίδη, που είναι μαζί μας και έχουν αναλάβει τα συμπληρώματα διατροφής που χρειάζονται τα παιδιά, γιατί σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει οι προπονήσεις τους είναι εξαντλητικές. Και η TOP TEN μας βοηθάει με τον αθλητικό μας εξοπλισμό, ο Νικόλας Μάρτος, που έχει τη Βιομηχανία Γάλακτος Καβάλας και ο Χρήστος Παναγιώτου που είναι υπεύθυνος για το SuperKombat στην Ελλάδα”.

Ως μια μεγάλη ευκαιρία για να προβληθεί στο εξωτερικό βλέπει την επιλογή του για τη φάση της ανοιχτής πρόσκλησης ο Κώστας Παπαδέλης που εξηγεί πως “μετά από τόσο καιρό δουλείας έδωσα όλες μου τις δυνάμεις και νομίζω έδειξα ένα καλό επίπεδα. Με διάλεξαν, με είδαν και μου έδωσαν μια ευκαιρία να προβληθώ στο εξωτερικό”. Οι δύο αθλητές θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στη Ρουμανία όπου θα ακολουθήσουν εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων. “Όταν ανεβαίνει ένας μαχητής πάνω στο ρινγκ το μόνο που ζητά είναι η νίκη. Έτσι λειτουργώ και εγώ” εξηγεί ο Γιάννης Στοφορίδης, που δηλώνει πανέτοιμος για το μεγάλο βήμα, ενώ παραμένει προσηλωμένος στη βελτίωση ευελπιστώντας στο θετικό αποτέλεσμα.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ