2013-01-29 13:28:54
Φωτογραφία για Συγκέντρωση συμπαράστασης στους συλληφθέντες του Αιγινίου
Συγκέντρωση συμπαράστασης στους 11 συλληφθέντες στα διόδια Αιγινίου πραγματοποιούν αυτή την ώρα έξω από τα δικαστήρια της Κατερίνης κάτοικοι του νομού Πιερίας Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι προσήχθησαν για να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία οι συλληφθέντες διαδηλωτές, μεταξύ αυτών και δύο αντιδήμαρχοι, για «φθορά ξένης ιδιοκτησίας», παραβάσεις του ΚΟΚ και άλλα αδικήματα.

Υπενθυμίζεται πως χθες επενέβη η αστυνομία προκειμένου να διαλυθεί η συγκέντρωση στον νέο σταθμό διοδίων, όπου οι συγκεντρωμένοι είχαν ανοίξει τις μπάρες, για να μην τεθεί σε λειτουργία.

Οι κάτοικοι προγραμματίζουν και νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 15.00 στα διόδια για να διαμαρτυρηθούν για τη λειτουργία τους.

Ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Γ. Παπαθανασίου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τις συλλήψεις αιρετών και πολιτών στα διόδια και κάνει λόγο «για αυταρχικές συμπεριφορές και βίαιες ενέργειες της κυβέρνησης».

Τονίζει επίσης ότι οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της Πιερίας είχαν ειρηνικό χαρακτήρα, ζητά διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες και υποστηρίζει ότι η λειτουργία των διοδίων Αιγινίου αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην προσέλκυση τουρισμού. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ