2013-01-29 11:47:03
Φωτογραφία για Η Ολυμπία οδός περνάει ξυστά από την Αιγιάλεια
Την αντίδραση του επιχειρηματικού κόσμου της Αιγιάλειας, αλλά και της οικείας δημοτικής αρχής, έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες που θέλουν να σχεδιάζονται περικοπές στη δημιουργία όλων των κόμβων σύνδεσης της Ολυμπίας Οδού με τον Δήμο Αιγιάλειας.

Παράγοντες της δημοτικής αρχής έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές στην Αθήνα, ενώ παρέμβαση για το συγκεκριμένο ζήτημα έγινε και προς το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Με απομόνωση απειλείται η Αιγιάλεια, στην περίπτωση που ισχύσουν τα σχέδια της Ολυμπίας Οδού, τα οποία δεν προβλέπουν εισόδους - εξόδους σε τουριστικές περιοχές της Αιγιάλειας, αλλά και σε κομβικά σημεία που θα έπρεπε να εξυπηρετούνται.

Για παράδειγμα, δεν έχει προβλεφθεί σύνδεση με το λιμάνι του Αιγίου, ούτε όμως «επαφή» με το Νοσοκομείο Αιγίου. Οι πληροφορίες που έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους Αιγιαλείς, αναφέρονται σε περικοπές σε όλους τους κόμβους σύνδεσης της Ολυμπίας Οδού με τον Δήμο Αιγιαλείας και συγκεκριμένα σε:

- Ακράτα,

- Πούντα,

- ανατολική-δυτική είσοδο Αιγίου,

- Λόγγο.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι στα σχέδια των περικοπών συμπεριλαμβάνεται και η σύνδεση του κόμβου του Σελινούντα με το Νοσοκομείο Αιγίου.
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ