2013-01-29 06:57:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Καταδίκη μόνο στον έναν από τους ληστές των κοσμηματοπωλείων στην Ηλεία
Αθωώθηκαν οι υπόλοιποι τέσσερις συγκατηγορούμενοί του για δύο ένοπλες ληστείες σε Αρχαία Ολυμπία και Κρέστενα.

Ποινή κάθειρξης 14 ετών επεβλήθη στον έναν από τους πέντε κατηγορούμενους που είχαν συλληφθεί ως οι δράστες των ληστειών που είχαν σημειωθεί στις αρχές του 2011 σε κοσμηματοπωλεία στον νομό Ηλείας και οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών.

Συγκεκριμένα ο ένας από τους δράστες, υπήκοος Αλβανίας κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις συγκατηγορούμενοί του κρίθηκαν αθώοι για τις δύο ληστείες που είχαν σημειωθεί σε κοσμηματοπωλεία στην Αρχαία Ολυμπία το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου 2011 και στα Κρέστενα το πρωί της 18ης Μαρτίου 2011.Να θυμίσουμε πως τότε είχαν εισβάλει στα καταστήματα τέσσερα άτομα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά και με καλάσνικοφ είχαν αρπάξει κοσμήματα, ενώ στην μία περίπτωση είχαν πυροβολήσει και στον αέρα για εκφοβισμό.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν αφού πρώτα συνέλαβαν τον 39χρονο Αλβανό στην Αθήνα λίγους μήνες αργότερα και τους φερόμενους συνεργούς του στη συνέχεια. Ο 39χρονος και χθες αρνήθηκε πως είχε ανάμιξη με τις ληστείες και είπε πως το όχημα του το είχαν κλέψει.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ