2013-01-28 22:28:08
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕ... ΑΡΧΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ!
Για τρίτο αρχηγό προορίζουν τον Ράφικ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό, ως δείγμα επιβράβευσης για την παραμονή του στο Λιμάνι.

Ο "τρομοκράτης" βρίσκεται πολύ ψηλά στην υπόληψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού και ειδικά μετά την πρωτοβουλία του να πάρει πάνω του το θέμα του συμβολαίου του, κλείνοντας τ' αυτιά το στις... «σειρήνες» του εξωτερικού συμφωνώντας να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους, συγκίνησε τον διοικητικό ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη και τους στενούς του συνεργάτες!

Μάλιστα, όπως κυκλοφόρησε το απόγευμα της Δευτέρας υπάρχει η διάθεση των ιθυνόντων του Ολυμπιακού να επιβραβεύσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τον «τρομοκράτη» για την απόφασή του να επεκτείνει την συνεργασία το με τους ερυθρόλευκους.

Αυτή, αφορά το θέμα της αρχηγίας. Μετά την αποχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη με προορισμό την Ρόμα και το διαφαινόμενο «αντίο» των Αριέλ Ιμπαγασα και Φρανσουά Μοντέστο το ερχόμενο καλοκαίρι, υπάρχει η σκέψη στον Ολυμπιακό να εμπιστευθούν στον Αλγερινό το περιβραχιόνιο.

Με δεδομένο ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πλέον προορίζεται για πρώτος αρχηγός και ο Γιάννης Μανιάτης για δεύτερος, ο «τρομοκράτης» προορίζεται για τρίτος αρχηγός!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ