2013-01-28 22:17:22
Φωτογραφία για Ανακοινώθηκε από την Γαλατασαράι ο Ντρογκμπά!
Παίκτης της Γαλατάσαραϊ για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, όπως ανακοίνωσε επίσημα τη Δευτέρα ο τουρκικός σύλλογος!

"Ο Ντιντιέ Ιβές Ντρογκμπά ήρθε σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ για συμβόλαιο 1,5 έτους.

 Ξεκινήσαμε τις συζητήσεις το πρωί και ολοκληρώσαμε τη μεταγραφή το βράδυ", τόνισε ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Ουνάλ Αϊσάλ, και συνέχισε:

"Πιστεύω ότι ο Ντρογκμπά θα βοηθήσει το σύλλογο και είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη συμφωνία. Αυτή η μεταγραφή είναι ένα δώρο προς τους οπαδούς μας.

Μίλησα με τον Ντρογκμπά στο τηλέφωνο, ακούστηκε ενθουσιασμένος που έρχεται σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Γαλατάσαραϊ.

Ζήτησε επίσης να μιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ. Είναι μεγάλη συμφωνία για τον Ντρογκμπά για τον σύλλογο".

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ιβοριανός άσος θα κερδίσει παραπάνω από 10.000.000 ευρώ τους επόμενους 18 μήνες από τη συμφωνία του με τον τουρκικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, η Γαλατά συμφώνησε να καταβάλλει στον 34χρονο φορ 4 εκ.ευρώ ως πριμ μεταγραφής, 2 εκ.ευρώ για το υπόλοιπο της σεζόν και 4 εκ.ευρώ για τη σεζόν 2013-14, ενώ θα λαμβάνει και μπόνους 15.000 ευρώ για κάθε ματς που θα συμμετέχει.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντρογκμπά είναι η δεύτερη μεταγραφική "βόμβα" από πλευράς της Γαλατά μετά την απόκτηση του Γουέσλι Σνάιντερ από την Ίντερ, με τους δύο παίκτες να έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
''Χ''αμένοι Κέρκυρα και Άρης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
''Χ''αμένοι Κέρκυρα και Άρης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ