2013-01-28 21:05:41
Φωτογραφία για ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ!
Τις θερμές ευχές των χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού για ταχεία αποκατάσταση της υγείας του δέχθηκε στο διαδίκτυο ο Βαγγέλης Μάντζαρης, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό που υπεστη στους χιαστούς και θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της περιόδου.

Συγκλόνισε όλο τον ερυθρόλευκο κόσμο και όχι μόνο ο σοβαρός τραυματισμός του Βαγγέλη Μάντζαρη. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, που υποβλήθηκε ο άτυχος πόιντ γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης και έδειξαν πώς έχει υποστεί ρήξη χιαστών, ήταν πολύ δυσάρεστα τόσο για τον 23χρονο παίκτη, όσο και για ολόκληρη την οικογένεια του Θρύλου, που χάνει ένα πολύ σημαντικό «γρανάζι» της μηχανής των πρωταθλητών μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν πραγματικό ...ράκος, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τους συμπαίκτες του και όλους τους συνεργάτες του στον Ολυμπιακό, να σπεύδουν να του εκφράσουν τις θερμότατες ευχές τους για ταχεία αποκατάσταση της υγείας του.

Ειδικά στην προσωπική σελίδα που διατηρεί ο παίκτης στο facebook, επικρατούσε ένας πραγματικός πανικός.

* Εμείς να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και να γυρίσει γερός και δυνατός στο Θρύλο μας σηκώνοντας πολλές κούπες, ζώντας πολλές χαρές με τα ερυθρόλευκα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ