2013-01-28 18:30:28
Φωτογραφία για Ανανέωσε ο Τζεμπούρ για τρία χρόνια!
Ο Ράφικ Τζεμπούρ το πήρε πάνω του, συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και διεμήνυσε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα, καθώς τα χρήματα δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητά του! Τριετές το νέο συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 

Κι ενώ όλα έδειχναν πως βρισκόμασταν σε αδιέξοδο, σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις του Ολυμπιακού με την πλευρά του Ράφικ Τζεμπούρ για ανανέωση της συνεργασίας τους, μία πρωτοβουλία του Αλγερινού επιθετικού άλλαξε άρδην τα δεδομένα!

Ο 29άχρονος (8/3/1984) ποδοσφαιριστής πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Ζήτησε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στον οποίο και εξήγησε την πρόθεσή του να παραμείνει στον Ολυμπιακό!

Ο "τρομοκράτης" μίλησε απευθείας με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, δεν ενεπλάκη κανένας μάνατζερ στην υπόθεση, και ο παίκτης ανανέωσε με τυπικές διαδικασίες το συμβόλαιό του με τον πειραϊκό σύλλογο για τα επόμενα τρία χρόνια.


Με επίσημη δήλωσή του, ο Ράφικ Τζεμπούρ υπογράμμισε πως ουδέποτε ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό και συμφώνησε στην πρόταση της ΠΑΕ για νέο τριετές συμβόλαιο έναντι περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ τη σεζόν.

Θυμίζουμε πως οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον ατζέντη του Αλγερινού επιθετικού κατέληξαν σε αδιέξοδο. Μάλιστα, διεμήνυσαν στον μάνατζερ του παίκτη πως αν έχει πρόταση για τον πελάτη του να τη φέρει στην ΠΑΕ μέχρι το τέλος Γενάρη προκειμένου να παραχωρηθεί με μεταγραφή. Μοχλός πίεσης; Ίσως! Ωστόσο, ο Ράφικ κατάλαβε τι είναι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του.

Μία από τις δύο πλευρές έπρεπε να ρίξει νερό στο κρασί της. Μόνο έτσι θα άλλαζε το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί. Ο Τζεμπούρ κατάλαβε ότι το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι συνυφασμένο με τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το πήρε πάνω του, υποχώρησε, και συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Ράφικ Τζεμπούρ, στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Μετά από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και με δική μου πρωτοβουλία, συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, του εξήγησα την πρόθεσή μου να μείνω στην ομάδα, αφού τα χρήματα δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητά μου και συμφωνήσαμε να βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Θέλω όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού να γνωρίζει, ότι ουδέποτε θέλησα να φύγω από τον Πειραιά και ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι οι οπαδοί μας χαρούμενοι και να πανηγυρίζουν μαζί με μένα και τους συμπαίκτες μου νίκες και τίτλους Ράφικ Τζεμπούρ".

πηγή: redplanet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ας πληρώνουν οι πιστοί
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ας πληρώνουν οι πιστοί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ