2013-01-28 17:21:00
Φωτογραφία για Αθώος ο σκληρός της ελληνικής τηλεόρασης
Αβάσιμες αποδείχθηκαν οι κατηγορίες για τον «σκληρό» της μεγάλης οθόνης, Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος ακριβώς έναν χρόνο πριν είχε κατηγορηθεί ότι συμμετείχε στην πολυμελή σπείρα που εξαργυρώθηκε στη Θεσσαλονίκη και η οποία αποκόμιζε τεράστια χρηματικά ποσά από τοκογλυφίες κι άλλες παράνομες δραστηριότητες. Με βούλευμα που εξέδωσε πριν από μερικές μέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν αποχρώσες ενδείξεις ότι ο γνωστός ηθοποιός διέπραξε το αδίκημα της απλής συνέργειας στην εγκληματική οργάνωση και κατόπιν τούτου, τον απάλλαξε από την κατηγορία.

Παράλληλα, κατάργησε την ισχύ της διάταξης με την οποία του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, διατάσσοντας την επιστροφή των 2.000 ευρώ που κατέβαλε ως χρηματική εγγύηση: «Τα πραγματικά περιστατικά αποκλείουν την ύπαρξη επαρκών ενδείξεων ενοχής του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τη συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, καθώς οι σκέψεις-συλλογισμοί βάσει των οποίων το συμβούλιο τούτο έκρινε από τα περιστατικά αυτά δεν προκύπτουν τέτοιες ενδείξεις ικανές να στηρίζουν σχετική κατηγορία», αναφέρει συγκεκριμένα το βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, το οποίο παρέπεμψε σε δίκη δεκαεννιά κατηγορουμένους που φέρονται να συμμετείχαν στην εγκληματική ομάδα.


Μετά το αίσιο τέλος που έλαβε η περιπέτειά του, ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι κατέπεσαν μία προς μία οι κατηγορίες που τον βάρυναν. Παράλληλα, όμως, εμφανίστηκε εξοργισμένος για τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεσή του στα μίντια: «Ηταν ένας Γολγοθάς για μένα η χρονιά που πέρασε. Με εξευτέλισαν, με καταδίκασαν χωρίς να με ξέρουν! Εκαναν κακό στην οικογένειά μου, στη δουλειά μου. Το παιδί μου δεν μπορούσε να πάει σχολείο», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγο μετά την απόφαση ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος ωστόσο δεν αρνήθηκε ότι γνώριζε κάποιους από τους συλληφθέντες, με τους οποίους τον συνδέει φιλία από τα παιδικά χρόνια.
Espresso
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ