2013-01-28 14:50:03
Φωτογραφία για Βράβευση του Diving For A Cause και της Κατερινας Τοπουζογλου στην Ελλάδα
Η Νεανική Δράση Μυκονιατών σε μια λαμπρή εκδήλωση που έγινε στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο, βράβευσε την Κατερίνα Τοπούζογλου για τη διοργάνωση του... Diving For A Cause στην Ελλάδα αλλά και για την εθελοντική της προσφορά στο νησί της Μυκόνου.

Η κ.Τοπούζογλου ασχολείται με το άθλημα της υποβρύχιας αλιείας (ψαροτούφεκο) και τα θηράματά της τα χαρίζει στο συσσίτιο Αγίων Ακινδύνων της Αθήνας αλλά και σε άπορες οικογένειες. Τον περασμένο Οκτώβρη έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ομάδα Diving For A Cause.

Οι αθλητές από την Καλιφόρνια, το Μεξικό και την Ιταλία -ανάμεσα τους και παγκόσμιοι πρωταθλητές- ήρθαν με δικά τους έξοδα προσκεκλημένοι στη Μύκονο από την Κατερίνα Τοπούζογλου που ανέλαβε τη φιλοξενία τους και φυσικά το συντονισμό της όλης προσπάθειας καθώς ήταν εξ’ολοκλήρου μια ιδιωτική πρωτοβουλία.

Τα ψάρια που έπιασαν τα χάρισαν σε συσσίτια συσσίτια στην Αθήνα (Γαλήνη, Αγ. Ακινδύνων, Μεταξουργείο) καθώς και στο γηροκομείο Κων/πολιτών Εστία στην Ανάβυσσο, ενώ προσέφεραν εθελοντικό έργο:


Καθαρισμός παραλιών

Καθαρισμός περιφερειακού δρόμου

Αποστολή δεμάτων με παιδικά ρούχα στο BabyFeat στην Αθήνα

Ενημέρωση μαθητών σχολείου

Ασβέστωμα του παραδοσιακού ανεμόμυλου

Η Κατερίνα Τοπούζογλου συγκινημένη ευχαρίστησε το διοργανωτή και εκπρόσωπο της Νεανικής Δράσης Τάσο Συριανό για τη βράβευση της, τη Μαριάννα Κουσαθανά για την πολύτιμη βοήθειά της αλλά και όλους τους κατοίκους του νησιού που την έχουν κάνει να νιώθει τη Μύκονο σαν τόπο καταγωγής της, μιας και η ίδια έχει ρίζες από την Κων/πολη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ