2013-01-28 00:24:36
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ : ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Στο τρίτο του παιδί που ήρθε πριν από λίγες μέρες στον κόσμο και τους οπαδούς του Ολυμπιακού αφιερώσε το γκολ του με τον Πανθρακικό ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο Χιλιανός αμυντικός είπε: «Σίγουρα και έχω αποφασίσει σε ποιον θα αφιερώσω το γκολ που πέτυχα. Πριν λίγες μέρες η οικογένεια μου μεγάλωσε με ένα νέο μέλος, αλλά δεν το αφιερώνω μόνο εκεί. Το αφιερώνω και στον κόσμο του Ολυμπιακού που ήρθε χθες, αλλά δεν μπόρεσε να δει το παιχνίδι και σε όλους τους φιλάθλους μας που σήμερα ήταν εδώ.

Έχουμε πει πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, καθώς απέναντι στον Ολυμπιακό δείχνουν το καλύτερο τους πρόσωπο. Ωστόσο απέναντι σε δυσκολίες όπως είναι ο αντίπαλος ή ο αγωνιστικός χώρος, εμείς δείχνουμε το όπλο μας που είναι η καρδιά, το κουράγιο και η δύναμη μας για να κυνηγήσουμε τη νίκη.

Από εκεί και πέρα είναι σημαντικά τα ρεκόρ, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να δίνουμε το 100% στο παιχνίδι για να νικήσουμε τα παιχνίδια. Είναι υποχρέωση μας. Προσωπικά δεν έχω συνηθίσει να πετυχαίνω πολλά γκολ, αλλά το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν σκόραρα ήταν η γυναίκα μου και τα τρία μου παιδιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ