2013-01-27 22:52:24
Φωτογραφία για Τέρμα η κουβέντα με Τζεμπούρ!
Σε αδιέξοδο κατέληξαν οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την πλευρά του Ράφικ Τζεμπούρ. Μεγάλη η διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, "φέρε πρόταση εντός του μήνα", το μήνυμα της διοίκησης στον Αλγερινό επιθετικό. Η διοίκηση σκληραίνει τη στάση της απέναντι στους παίκτες.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ράφικ Τζεμπούρ, την Κυριακή (27/1), αλλά η οικονομική διαφορά παρέμεινε χαώδης. Το οικονομικό χάσμα υπολογίζεται στις 500.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου και όπως γίνεται αντιληπτό το αδιέξοδο είναι προ των πυλών.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν δεκτό το αίτημα του Τζεμπούρ για τριετές συμβόλαιο, προσφέροντας στον διεθνή επιθετικό περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Ωστόσο, ο "τρομοκράτης" αξιώνει ενάμιση εκατομμύριο ευρώ για κάθε σεζόν συνεργασίας.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός τερματίζει τις κουβέντες με την πλευρά του 29άχρονου ποδοσφαιριστή, του οποίου οι οικονομικές απαιτήσεις κρίνονται υπερβολικές από τη διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου.


Μάλιστα, στο μεγάλο λιμάνι διεμήνυσαν στον ατζέντη του Τζεμπούρ πως αν έχει προτάσεις για τον πελάτη του να τις φέρει άμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού, πριν από την ολοκληρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου! Σε περίπτωση που ο Τζεμπούρ αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, ο σύλλογος θα αναπληρώσει το κενό του με την απόκτηση επιθετικού, καθώς δεν γίνεται να "βγει" η σεζόν μόνο με τους Μήτρογλου και Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Σκληραίνει τη στάση της απέναντι στους παίκτες

Η διοίκηση του Ολυμπιακού σκληραίνει τη στάση της απέναντι στους ποδοσφαιριστές και είναι αποφασισμένη να "σφίξει τα λουριά". Η απόφαση της ΠΑΕ να διακόψει τις συζητήσεις με την πλευρά του Τζεμπούρ είναι μόνο η αρχή. Το πειθαρχικό παράπτωμα του Χουάν Πάμπλο Πίνο δεν πρόκειται να περάσει έτσι. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο Κολομβιανός εξτρέμ πήγε με ταξί από την Κομοτηνή στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου (26/1) προκειμένου να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα. Και είναι δεδομένο, επίσης, ότι ο 26άχρονος παίκτης θα τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά που επεδειξε στην πόλη της Θράκης.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ