2013-01-27 21:03:05
Φωτογραφία για Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλεισμός σοκ για Τότεναμ και Λίβερπουλ
Άλλες δύο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ αποχαιρέτησαν το κύπελλο Αγγλίας στον τέταρτο γύρο. Η Λιντς (ομάδα Β' κατηγορίας) απέκλεισε την Τότεναμ με 2-1 και η Ολνταμ (ομάδα Γ' κατηγορίας) τη Λίβερπουλ με 3-2! 

Η Λιντς λοιπον νίκησε 2-1 την Τότεναμ, αφού προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Βάρνει (15') και ΜακΚόρμακ (50'). Η Τότεναμ, μείωσε στο 58' με τον Ντέπσεϊ, αλλά δεν κατάφερε τίποτα παραπάνω.

Η Ολνταμ, μία ομάδα που προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, απέκλεισε τη Λίβερπουλ με πρωταγωνιστή τον Ματ Σμιθ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ! Η Ολνταμ, προηγήθηκε 2-1 στο ημίχρονο, αφού ο Σμιθ σκοραρε στο 3' για το 1-0, ο Σουάρες ισοφάρισε στο 18', αλλά και πάλι ο Σμιθ στο 45' έδωσε προβάδισμα στην Ολνταμ, η οποία πέτυχε και τρίτο γκολ στο 48' με τον Ουαμπαρά.

Η Λίβερπουλ, μείωσε στο 80' με τον Αλεν, στη συνέχεια ο Μπρένταν Ρότζερς επιστρατευσε και τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος είχε σουτ στο δοκάρι, αλλά τελικά, δεν άλλαξε τίποτα και η Ολνταμ προκρίθηκε θριαμβευτικά.

Ομως, κι ο Φερνάντο Τόρες γλύτωσε την Τσέλσι από τον αποκλεισμό, αφού ισοφάρισε την Μπρέντφορντ (ομάδα Β' κατηγορίας) σε 2-2 στα τελευταία λεπτά! Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι σε δεύτερο παιχνίδι, αυτή τη φορά, στο γήπεδο της Τσέλσι.

Η Μπρέντφορντ προηγήθηκε με τον Τρότα στο 42' και η Τσέλσι ισοφάρισε με τον Οσκαρ στο  55. Οι γηπεδούχοι όμως, προηγήθηκαν με πάλι με πέναλτι του Φόρεστερ στο 73'. Τελικά, η Τσέλσι γλύτωσε τον αποκλεισμό με το γκολ του Τόρες στο 83'.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κεφάλαιο που έχει πατρίδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κεφάλαιο που έχει πατρίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ