2013-01-27 20:33:11
Φωτογραφία για Hollywood Report  Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
 

 

Ας δούμε τι έκαναν τις ημέρες που πέρασαν οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη Εύα Λονγκόρια

Η Εύα Λονγκόρια βρέθηκε στην τελετή δημόσιας ορκωμοσίας του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα. Λίγο πριν βρεθεί ανάμεσα στο κοινό έκανε βόλτες στο κτίριο του Καπιτωλίου και έβγαζε αναμνηστικές φωτογραφίες.

Κάνιε Γουέστ

Ο Κάνιε Γουέστ φαίνεται να κρύωνε πολύ στο χιονισμένο Παρίσι λίγο πριν το σόου του οίκου Maison Margiela στην Εβδομάδα Μόδας που διεξάγεται στην γαλλική πρωτεύουσα. Μαζί με το υπόλοιπο ντύσιμό του συνδύασε και ένα κόκκινο μάλλινο σκουφί το οποίο φαινόταν πρόχειρα κομμένο στην περιοχή των ματιών.

Κιμ Καρντάσιαν

Λίγο μετά τις δηλώσεις γνωστού ράπερ πως η Κιμ Καρντάσιαν απατούσε τον πρώην της, Ρέτζι Μπους, με τον νυν σύντροφό της, Κάνιε Γουέστ, νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το διαζύγιό της από τον Κρις Χάμφρις. Σύμφωνα με δημοσίευμα του RadarOnline, η 32χρονη σταρ προσέφερε το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων στον Χάμφρις για να λήξει και τυπικά ο γάμος τους άμεσα - μια πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από τον διάσημο μπασκετμπολίστα. Ο εκπρόσωπος της Καρντάσιαν, ωστόσο, διαψεύδει τις εν λόγω φήμες.


Κάρμεν Ηλέκτρα

Η πρώην σταρ του Baywatch, Κάρμεν Ηλέκτρα, στην πρεμιέρα της ταινίας “Μοvie 23” απέδειξε πως η ηλικία των 40 δεν είναι λιγότερο σέξι από αυτή των 30.

Nτέμι Μουρ

Χωρίς συνοδό εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ντέμι Μουρ στην παρουσίαση της ανοιξιάτικης σειράς του οίκου Salvatore Ferragamo στο πολυτελές ξενοδοχείο Chateau Marmont. Η 50χρονη ηθοποιός φέρεται να διατηρεί σχέση με τον πρώην της Λίντσεϊ Λόχαν, Χάρι Μόρτον, ωστόσο ο φακός την εντόπισε πριν από λίγες ημέρες στο Μεξικό απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα με έναν άλλον νεαρό αγνώστων στοιχείων.

Λεοναρντο ΝτιΚάπριο

Στο ίδιο μέρος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο, "Django Unchained", επέστρεψε από το Μαϊάμι και συναντήθηκε αμέσως με τον φίλο του, Κέβιν Κόνελι, για μια βραδιά διασκέδασης. Πρόσφατα ο ΝτιΚάπριο ανακοίνωσε ότι σκέφτεται να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα στα επαγγελματικά του, καθώς έχει κουραστεί.

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ

Μια στάση για καφέ έκαναν ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις πριν κατευθυνθούν προς το σπίτι τους. Ο φακός τούς εντόπισε στην Καλιφόρνια με αθλητική εμφάνιση λίγες ώρες πριν την επίσημη πρώτη προβολή της νέας ταινίας του Κούτσερ “jOBs”.

Μπεν Άφλεκ

O βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Μπεν Άφλεκ κρατάει στην αγκαλιά του τον 11 μηνών γιο του, Σάμιουελ, στην Σάντα Μόνικα το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της ταινίας "Argo" έβαλε τον μικρό στο αυτοκίνητο βιαστικά λόγω της βροχής και μαζί κατευθύνθηκαν προς το σπίτι τους. Ο αξιαγάπητος Σάμιουελ είναι το τρίτο παιδί του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ, αφού έχουν αποκτήσει μαζί και δύο κοριτσάκια.

Νικόλ Κίντμαν

Πρόσφτα απέδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα να φωτογραφηθεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Έτσι κυκλοφορεί και στην καθημερινή της ζωή η Νικόλ Κίντμαν. Ο φακός την εντόπισε με casual ντύσιμο, αμακιγιάριστη και με πρόχειρα πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων, λίγο πριν τα ψώνια της.

Τζέσικα Άλμπα

H Τζέσικα Άλμπα επέστρεψε πάλι στο Λος Άντζελες στο αεροδρόμιο του οποίου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός. Η όμορφη ηθοποιός γύρισε από το Παρίσι, όπου βρέθηκε για μερικές ημέρες με αφορμή της Εβδομάδα Μόδας.

Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ παραλαμβάνει το βραβείο της «Διεθνούς τραγουδίστριας» στα Principles Awards που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο El Palacio de los Deportes στην Μαδρίτη της Ισπανίας. Η 23χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε και επί σκηνής για να τραγουδήσει τις τελευταίες επιτυχίες της.

Χάλι Μπέρι

Η Χάλι Μπέρι και η κόρη της, Νάλα, μετά το σχολείο της μικρής απολαμβάνουν μια ήρεμη βόλτα στον ήλιο.

Κρίστεν Στιούαρτ

Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες εντόπισαν οι παπαράτσι την Κρίστεν Στιούαρτ με κατεύθυνση την Ευρώπη. Τα δημοσιεύματα θέλουν την νεαρή ηθοποιό να ταξιδεύει για να πάει να συναντήσει τον αγαπημένο της, Ρόμπερτ Πάτινσον, παρά τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει εδώ και λίγες εβδομάδες.

www.yupiii.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ