2013-01-27 19:02:28
Φωτογραφία για Απολογία και τιμωρία για Πίνο
Το πειθαρχικό παράπτωμα του Χουάν Πάμπλο Πίνο, για το οποίο έγραψε πρώτο το gazzetta.gr, δεν θα περάσει έτσι. Την Δευτέρα θα κληθεί σε απολογία και αναμένεται να του επιβληθεί πρόστιμο.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωνε την Κυριακή ότι έγραψε το gazzetta.gr λίγες ώρες πριν για τον Πίνο. Ο Κολομβιανός όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αντέδρασε έντονα και αντιεπαγγελματικά, ο Αντώνης Νικοπολίδης τον έστειλε πίσω στου... Ρέντη και πλέον πρόκειται να πληρώσει της συνέπειες του πειθαρχικού του παραπτώματος.

Την Δευτέρα ο έμπειρος χαφ θα απολογηθεί στην διοίκηση του Ολυμπιακού και σε πρώτη φάση τον περιμένει χρηματική ποινή. Εφόσον επαναληφθεί ανάλογο κρούσμα τότε ενδεχομένως στην πειραϊκή ΠΑΕ να πάρουν πιο αυστηρά μέτρα. Βέβαια σε αυτήν την απόφαση λόγο έχει και ο προπονητής του συλλόγου, που έκρινε σκόπιμο να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Η πρόθεση των παραγόντων των νταμπλούχων Ελλάδας είναι μέσω αυτής της ενέργειας να δείξουν ότι όποιος δεν φέρεται όπως πρέπει θα έχει επιπτώσεις. Εκτός των άλλων τονίζεται ότι στο συμβόλαιο του Πίνο με τους πρωταθλητές Ελλάδας υπάρχουν ειδικοί όροι που έχουν να κάνουν και με την συμπεριφορά του σε αγωνιστικό ή εξωαγωνιστικό επίπεδο. Κάτι που γνώριζε πολύ καλά ο ίδιος όταν το υπέγραφε.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ