2013-01-27 18:07:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Καταγγελία για γνωστή καφετέρια - 130 ευρώ και χωρίς απόδειξη!
Πήγαν σε γνωστό «καφέ» για να ακούσουν μουσική και να διασκεδάσουν και τους βγήκε ξινό! Την καταγγελία έκανε στον «Κόσμο» αναγνώστης, ο οποίος μαζί με άλλα πέντε άτομα πήγε προ ημερών στον συγκεκριμένο «επώνυμο» χώρο, αλλά η βραδιά δεν ξεκίνησε καλά από την είσοδο της παρέας στο κατάστημα.

«Ενώ, είχε γίνει κράτηση για τραπέζι, αναγκαστήκαμε να περιμένουμε για μισή ώρα έξω από το μαγαζί, στην ουρά. Και το κρύο ήταν... τσουχτερό! Μαζί μας κι άλλες παρέες ατόμων που αναρωτιόντουσαν, ποιά η σημασία της κράτησης! Βέβαια, αυτό ήταν το λιγότερο. Αφού, έφτασε η στιγμή να μπούμε στο μαγαζί και ίσα που ζεστάθηκε το κοκαλάκι μας, ήρθε μια δεύτερη "παγωμάρα"! Με μια νέα καινοτομία, υποχρεωθήκαμε να πληρώσουμε και εισιτήριο και το μπουκάλι. Εμείς, όπως και ο περισσότερος κόσμος γνωρίζαμε, ότι σε περίπτωση κράτησης τραπεζιού, δεν πληρώνεις και είσοδο. Για κακή μας τύχη, πληρώσαμε 68 ευρώ είσοδο (4 κανονικά και 2 φοιτητικά εισιτήρια) και 60 ευρώ το μπουκάλι, ούτως ή άλλως, εφόσον είχε γίνει κράτηση» δηλώνει ο αναγνώστης μας.


Τα μέλη της συγκεκριμένης παρέας αλλά και άλλα άτομα έπεσαν από τα σύννεφα αφού τους υποχρέωναν σε περίοδο κρίσης να πληρώνουν 130 ευρώ το μπουκάλι! Όχι στα μπουζούκια, αλλά... σε καφέ! Απλά εκείνη την ημέρα το συγκεκριμένο κατάστημα είχε «έξτρα» πρόγραμμα με έναν τραγουδιστή.

Οι θαμώνες έψαχναν κάποιον υπεύθυνο προκειμένου να ενημερωθούν για την «πολιτική» του καταστήματος σε σχέση με τις τιμές φιάλης και αφού πήγαιναν... από τον Αννα στον Καγιάφα, έμαθαν τελικά πως τα χρήματα από τα εισιτήρια στην είσοδο καταλήγουν στην τσέπη του τραγουδιστή, ενώ τα χρήματα από το μπουκάλι... στο ταμείο του μαγαζιού.

Στο τέλος της καταγγελίας, ο αναγνώστης σημειώνει με σαφή ειρωνική διάθεση: «Απόδειξη δεν πήραμε ποτέ»!

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ