2013-01-27 13:05:53
Φωτογραφία για Αναστόπουλος: Άργησε να διώξει τον Ζαρντίμ
Την άποψη ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έπρεπε να έχει φύγει πολύ νωρίτερα από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Real News».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την απομάκρυνση του Ζαρντίμ: «Ο Μαρινάκης έδωσε τα κλειδιά της ομάδας του στον Ζαρντίμ και όλα τα εχέγγυα για να πετύχει, όμως εκείνος δεν έδειξε αποτέλεσμα, ο κόσμος διαμαρτυρόταν και είχε δίκιο. Νομίζω ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε σωστά και κατά τη γνώμη μου έπρεπε να έχει διακόψει νωρίτερα τη συνεργασία τους, αφού δεν αρκούν μόνο οι νίκες, ειδικά όταν πρόκειται για υψηλό επίπεδο. Αν από τους άλλους συλλόγους ζητάμε θέαμα και καλή μπάλα από τον Ολυμπιακό οι απαιτήσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες».

Για τους στόχους του Ατρόμητου: «Στο τέλος θα κάνουμε την πρόσθεση και θα δούμε που φτάσαμε και τι καταφέραμε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου να μην παίζει μόνο καλό ποδόσφαιρο αλλά να παίρνει και αποτελέσματα. Δεν φτάνει μόνο η ωραία μπάλα αν είναι χαμηλά. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με κόσμο και δυναμική και οι στόχοι του θα είναι πάντα υψηλοί».


Για τις αλλαγές που έχει φέρει στην ομάδα: «Βελτιώσαμε την αμυντική μας επίδοση, δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και με τις προσθήκες που έγιναν δουλεύουμε στην επίθεση. Ο Μάντζιος είναι επιλογή μου, τον ξέρω, με ξέρει και έκρινα ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Στο Αζερμπαϊτζάν δεν είχε ανταγωνισμό και θεωρώ ότι εδώ μαζί μας θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. Αυτό που επιθυμώ είναι να εκπληρώσω προσδοκίες προσωπικές και της ομάδας μου. Ο Ατρόμητος έχει στόχους θέλει τίτλους και μπορεί να τους κατακτήσει».
sport2310.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ