2013-01-27 09:52:58
Φωτογραφία για ΩΡΑ... ΤΖΙΜΠΟΥΡ!
Στην Ελλάδα για συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού βρίσκεται ο μάνατζερ του Ραφίκ Τζιμπούρ και η υπόθεση παραμονής ή όχι στον Ολυμπιακό βρίσκεται πλέον λίγο πριν το... τέλος της.

Αρκετά είναι τα επεισόδια που έχουν παιχτεί στο... σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Αλγερινού επιθετικού με τους ερυθρόλευκους, ωστόσο όλα δείχνουν ότι φτάνει πλέον στο φινάλε του. Ο εκπρόσωπος του παίκτη βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για τις τελικές συζητήσεις με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός των προσεχών 24ωρων.

Για την ώρα πάντως δεν μπορεί να είναι ευοίωνες οι προβλέψεις, αφού τις δύο πλευρές εξακολουθεί να χωρίζει μία σημαντική απόσταση στο οικονομικό. Ο «τρομοκράτης» δεν φαίνεται διατεθειμένος να ρίξει ακόμα περισσότερο τις αποδοχές του κι αυτά που ζητάει απέχουν αρκετά από εκείνα που προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα περίπου 1,8 εκατ. ευρώ που ήθελε αρχικά ο πρώτος φετινός σκόρερ του Ολυμπιακού, πλέον έχει κατέβει στα 1,5-1,6 εκατ. ευρώ και την ίδια στιγμή αυτά που του δίνουν οι ερυθρόλευκοι δεν ξεπερνούν τα 1,250.000 ευρώ.

Κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για μία διαφορά της τάξης των 300.000 ευρώ, ποσό βέβαια διόλου ευκαταφρόνητο, ιδίως αν υπολογιστεί πως σε διετές συμβόλαιο μεταφράζεται περίπου 600.000 ευρώ παραπάνω.

Το θέμα πάντως δεν θα... συρθεί για πολύ ακόμα και μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ