2013-01-26 19:48:09
Φωτογραφία για ΣΤΕΦΑΝΙ ΩΣ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 21 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ «ΘΥΡΑΣ 7» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος των Βετεράνων του Ολυμπιακού θα δώσει το «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο των αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7.

Το μνημόσυνο έχει οριστεί για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τιμήσει -όπως κάθε χρόνο- τα 21 αδικοχαμένα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους για τον Θρύλο.

Στα γραφεία των παλαιμάχων του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι ήρθε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", πριν λίγες ημέρες επιστολή από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, η οποία καλεί τους Βετεράνους να βρεθούν στο μνημόσυνο. Ετσι, λοιπόν, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, οι παλιές δόξες του παρελθόντος θα καταθέσουν στεφάνι ως φόρο τιμής στα παιδιά της Θύρας 7!

Από εκεί και πέρα, την ερχόμενη Πέμπτη (31/01) θα διευκρινιστούν διάφορα θέματα που δεν ξεκαθαρίστηκαν στο προχθεσινό, πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νέας χρονιάς, αναφορικά με τα φιλικά παιχνίδια που ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί οι ημερομηνίες τους, αλλά και στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Υπάρχουν σκέψεις να πραγματοποιηθεί σε γνωστό εστιατόριο και να βραβευτεί από τον Σύνδεσμο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Τρίτη στη συνάντηση του γενικού γραμματέα Αντώνη Γλύκα με τον Κώστα Καραπαπά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ