2013-01-26 19:03:02
Φωτογραφία για ΣΤΕΦΑΝΟΥ : ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ
Τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει αύριο στη Γλυφάδα ο Ολυμπιακός και θέλει τη νίκη όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Στεφάνου.

«Θα πω τα τετριμμένα αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ανεξαρτήτως της δυναμικής που έχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή οι ομάδες, των προηγούμενων αποτελεσμάτων και της βαθμολογικής θέσης τους, οι αναμετρήσεις, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι πάντα ντέρμπι», τόνισε στο "olympiacos.org" ο Γιώργος Στεφάνου και πρόσθεσε:

«Προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό μας από τη συνέχεια του Τσάλεντζ Καπ. Ζητάμε λοιπόν τη νίκη και εάν είναι δυνατόν να συνοδευτεί με μία καλή εμφάνιση. Το παιχνίδι θα είναι και ένα τεστ ενόψει του αγώνα που θα ακολουθήσει την Τετάρτη ο οποίος μάλιστα, είναι ο πιο σημαντικός από τους δύο καθώς θα είναι νοκ άουτ και θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούμε από το ταξίδι και τον αγώνα στη Λευκορωσία. Είμαστε υποχρεωμένοι και να το ξεχάσουμε και βεβαίως έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους πρόγραμμα με συνεχόμενες μετακινήσεις και αγώνες. Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι εάν είμαστε εμείς καλοί, πλησιάσουμε τα αγωνιστικά μας στάνταρντ, παίξουμε ως Ολυμπιακός και μπούμε δυνατά από την αρχή τότε θα προσθέσουμε μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ