2013-01-26 18:05:19
Φωτογραφία για Αναβλήθηκε το Πανθρακικός-Ολυμπιακός,αύριο ο αγώνας
Το χιόνι που πέφτει από τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κομοτηνή είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας Πανθρακικός-Ολυμπιακός. Στις 17:15 την Κυριακή η σέντρα του ματς.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ολυμπιακό η οποία ήταν  προγραμματισμένη για απόψε (26/1) στις 17:15, θα καθυστερήσει τελικά 24 ώρες. Ο λόγος; Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες χιόνιζε στην Κομοτηνή και το γήπεδο είχε γεμίσει με χιόνι και με πάγο, την ίδια ώρα που ο άνεμος ήταν έντονος.

Το χρονικό

16:50 Ο διαιτητής θα βγει μία τελευταία φορά στις 17:00 να δει τον αγωνιστικό χώρο και θα αποφασίσει. Πάντως, όπως είπαμε και νωρίτερα, οι παίκτες των δυο ομάδων είναι κανονικά έξω και κάνουν ζέσταμα, οπότε δεν αποκλείεται να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Ο τέταρτος διαιτητής επιθεώρησε στις 12:00 το γήπεδο και τόνισε πως αν παραμείνει αυτή η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά.


Σε νέα επικοινωνία με ανθρώπους του Πανθρακικού,ενημέρωσαν πως ο διαιτητής βγήκε για μια ακόμη φορά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος από την κατάστασή του. Ιδιαίτερο πρόβλημα με το χιόνι δεν υπάρχει, ωστόσο όσο πέφτουν ο ήλιος και η θερμοκρασία, δημιουργείται πάγος, που κάνει επικίνδυνη τη διεξαγωγή του αγώνα. Οι ομάδες θα μπουν κανονικά για ζέσταμα, το οποίο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, θα βοηθήσει να καθαρίσει ο αγωνιστικός χώρος. Η απόφαση θα παρθεί λίγο πριν τη σέντρα.

17:15: Την ώρα της έναρξης του αγώνα, ο διαιτητής Α. Αμπάρκιολης θεώρησε πως δεν μπορούσε να διεξαχθεί το ματς και έτσι το ανέβαλε για ένα 24ωρο. Όπως ανακοίνωσε η Superleague, Πανθρακικός και Ολυμπιακός θα παίξουν τελικά την Κυριακή στις 17:15. "Σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Α. Αμπάρκιολη, ο αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναβάλλεται, εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών. Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ (Άρθρο 21) θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 17:15", αναφέρει η Superleague.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ