2013-01-26 17:56:03
Φωτογραφία για Τι μπορείς να κάνεις με ένα βερνίκι - εκτός από το να βάψεις τα νύχια σου
Γιατί να το χρησιμοποιείς μόνο για να βάφεις τα νύχια σου όταν μπορείς να κάνεις τόσα ακόμη χρήσιμα πράγματα μαζί του; Τελικά είναι θαυματουργά αυτά τα βερνίκια.

 

Είχες σκεφτεί ποτέ πώς αλλιώς θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το βερνίκι νυχιών σου; Ψάξαμε και βρήκαμε μερικούς πρωτότυπους και χρήσιμους τρόπους.

Σφράγισε ένα φάκελο  

  Προσπαθείς να κλείσεις έναν φάκελο, αλλά δε θες να χρησιμοποιήσεις...σάλιο, κόλλα, αυτοκόλλητο ή ζελοτέιπ; Δοκίμασε να βάλεις στις άκρες του διάφανο βερνίκι νυχιών. Πιάνει.

www.pinnokio.gr 

Πέρνα πιο εύκολα την κλωστή  

Ένα αιώνιο πρόβλημα μπορεί να βρει τη λύση του, με λίγο μανό. Απλά βούτα την άκρη της βελόνας μέσα στο βερνίκι και δες την κλωστή να γλυστράει χωρίς κόπο.

Προστατεύσε τα ταμπελάκια από τη βροχή  

   

Μην αφήσεις τη βροχή να σου καταστρέψει τα ταμπελάκια που μόλις δημιούργησες. Βάλε λίγο διάφανο βερνίκι νυχιών στην επιφάνειά του και διατήρησέ τα σαν καινούργια.


Μάρκαρε τον πόντο του καλσόν σου  

  Για να μη μεγαλώσει κι άλλο ο πόντος στο καλσόν σου (και να μη χρειαστεί να το πετάξεις), απλά βάλε λίγο από το μαγικό διάφανο βερνίκι νυχιών γύρω -γύρω από το σκίσιμο.

Προστάτεψε τα κοσμήματα σου  

  Μιλάμε για τα λεγόμενα feaux bijoux και όχι για τα καλά σου. Αν ξεκόλλησαν πετραδάκια από τα κοσμήματα σου, μπορείς να τα ξανακολλήσεις χρησιμοποιώντας μια σταγόνα διάφανο βερνίκι νυχιών. Επίσης, αν θες να αποφύγεις το σκούριασμα που μένει στα δάχτυλά σου όταν φοράς δαχτυλίδια, βάλε λίγο από το βερνίκι σου στο εσωτερικό μέρος του κοσμήματος.

Σώσε τα κορδόνια σου  

  Το ξέφτισμα στις άκρες των κορδονιών τα κάνει να δείχνουν άσχημα και δυσκολεύει το πέρασμα μέσα από τις υποδοχές. Κράτα τις άκρες των κορδονιών σαν καινούργιες,  βουτώντας τις μέσα σε βερνίκι νυχιών.

Βάψε τον πάτο του παπουτσιού σου  

  Τόλμησέ το σε κόκκινο, αν είσαι φαν των Christian Louboutin, (αλλά δεν τα σηκώνει η τσέπη σου). Αν έχεις φαντασία και σταθερό χέρι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολύχρωμα βερνίκια και να κάνεις σχέδια.

Ξεχώρισε τα κλειδιά σου  

  Χρησιμοποιήστε μανό διαφορετικού χρώματος για να βάψεις την βάση από κάθε κλειδί, ώστε να τα ξεχωρίζεις πιο εύκολα. Έτσι δε θα μπερδευτείς για το ποιο κλειδί ταιριάζει σε κάθε πόρτα.

Προφύλαξε τα κουμπιά σου  

  Κάνε τα αγαπημένα σου κουμπιά να διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση για περισσότερο καιρό, περνώντας τους μια στρώση διάφανο βερνίκι.

Εσύ ξέρεις κάποια ακόμη χρήση του -τελικά πιο πολύτιμου από ότι φανταζόμασταν- βερνικιού;

www.pinnokio.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ