2013-01-26 17:02:08
Φωτογραφία για «Τη σκότωσα και αυτοκτόνησα! Γιατί είμαι ξύπνιος;»
Ο Harry Irwin έμοιαζε έκπληκτος που ήταν ζωντανός και οι γιατροί φρόντιζαν τα τραύματά του. «Ναι λοιπόν σκότωσα τη γυναίκα μου και μετά αυτοκτόνησα. Γιατί όμως είμαι ξύπνιος και ζωντανός;», έλεγε και ξαναέλεγε ο ηλικιωμένος άνδρας στο νοσηλευτή σε νοσοκομείο του Κάνσας.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών ο 93χρονος Harry μαχαίρωσε θανάσιμα την 95χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια έστρεψε το ίδιο μαχαίρι στον εαυτό του.

Ο άνδρας είπε στις αρχές ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί ούρλιαζε και του φώναζε όλη νύχτα. «Φώναζε όλη νύχτα, δεν μπορούσα να την αντέξω άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Γύρω στις 18:30 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ο Irwin τηλεφώνησε στην κόρη του και της ζήτησε να περάσει το βράδυ από το σπίτι των γονιών της. Σύμφωνα με το CBS όταν η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού έφτασε στο σπίτι βρήκε τη μητέρα της σε μια λίμνη αίματος και τον πατέρα της βαριά τραυματισμένο και αναίσθητο με το μαχαίρι στο χέρι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά ο ηλικιωμένος άνδρας είχε αποφασίσει να σκοτώσει τη γυναίκα του και για το λόγο αυτό είχε ειδοποιήσει την κόρη του. Ο 93χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πηγή: huffingtonpost
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η βεντέτα συνεχίζεται!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η βεντέτα συνεχίζεται!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ