2013-01-26 14:17:26
Φωτογραφία για Έχω ταυτιστεί με την ομάδα
Ο Λίνο πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την νίκη επί της Καλλιθέας, την επιστροφή του Γκαρσία αλλά και το δικό του μέλλον στην ομάδα.

Για την πρόκριση: «Δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία για την πρόκριση. Θέλαμε να μπούμε δυνατά για να πάρουμε το αποτέλεσμα και να προκριθούμε. Δε δώσαμε ευκαιρία στην Καλλιθέα να σκεφτεί ότι θα καταφέρει τελικά να προκριθεί. Όλοι παίξαμε πολύ καλά και δυνατά, είχαμε ένα στόχο και τον πετύχαμε. Έτσι θα συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια» δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος ερωτηθείς για την εκτέλεση του πέναλτι, ανέφερε: «Είδα τον Λόρενς με την μπάλα στα χέρια, ο οποίος έπαιζε πολύ καλά, είχε ρυθμό, είχε εμπιστοσύνη και το εκτέλεσε αυτός».

Για το ποιον θα ήθελε στη φάση των "8" ως αντίπαλο: «Δεν προτιμώ κάποια ομάδα ως αντίπαλο, απλώς να παίξουμε δυνατά να φτάσουμε στον τελικό και να σηκώσουμε το κύπελλο. Με όποια κι αν παίξουμε θα είναι δύσκολα, αλλά εμείς πρέπει να παίξουμε δυνατά».


Για τον Γκαρσία:  «Όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε ο Πάμπλο. Χάρηκαν πάρα πολύ και οι φίλαθλοι, που τον χειροκρότησαν. Μας έλλειψε πάρα πολύ, είναι η ποιότητα που κάνει τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ χαίρομαι πολύ που υπάρχει αυτός ο ποδοσφαιριστής και παίζω μαζί του».

Για την αναμέτρηση με την Ξάνθη: «Αφήνουμε πίσω μας την Καλλιθέα, έχουμε μπροστά μας την Ξάνθη, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ματς τους κερδίσαμε με 3-0 στην έδρα τους, θα κοιτάξουμε να κάνουμε το ίδιο. Να βγάλουμε τα ίδια στοιχεία για να μπορέσουμε να νικήσουμε και την Κυριακή».

Για το δικό του μέλλον: «Συζητάμε για να ανανεώσω για άλλα 4 χρόνια...  Αστειεύομαι φυσικά. Δεν έχει γίνει ακόμα κάποια κουβέντα. Εγώ θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο και να δουλεύω, περιμένοντας να γίνει η συζήτηση. Θέλω να συνεχίσω να παίζω στον ΠΑΟΚ, έχω ταυτιστεί με την ομάδα και τον κόσμο. Όταν έρθει ο καιρός θα το συζητήσουμε».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ