2013-01-25 22:32:04
Φωτογραφία για Ολυμπία Οδός: Κωφεύει το γραφείο Σαμαρά για το ραντεβού με τους φορείς της Δυτικής Ελλάδας που αναμένουν στο...ακουστικό τους
Κάνει πως δεν ακούει και δεν καταλαβαίνει το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά στο αίτημα των φορέων της Δυτικής Ελλάδας για ραντεβού, προκειμένου να τεθεί στον Πρωθυπουργό

το αίτημα τόσο της άμεσης επανεκκίνησης της Ολυμπίας Οδού όσο και το αίτημα της επέκτασης του έργου μέχρι Τσακώνα έτσι ώστε να μην αποκλειστεί απο τον σχεδιασμό και κατ΄επέκταση και απο την ανάπτυξη η Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr εδώ και 10 ημέρες οι φορείς καταβάλλουν προσπάθειες να κλειστεί το ραντεβού, με συνεχείς επικοινωνίες, αλλά δεν έχει καταστεί δυνατόν να υπάρξει συνεννόηση, ή να δοθεί μια σαφής απάντηση για τις προθέσεις του Πρωθυπουργού.

Νέα πρωτοβουλία για το θέμα έχει αναλάβει ο Ηλείος Υπουργός Κώστας Τζαβάρας, ενώ κρούση στο γραφείο Σαμαρά έχει υπάρξει και απο την πλευρά του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

Υπενθυμίζεται ότι είχε γίνει ευρεία σύσκεψη φορέων στην Ηλεία παρουσία και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και είχε συμφωνηθεί να ζητηθεί ραντεβού με τον Πρωθυπουργό στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Προς το παρόν πάντως οι φορείς δεν έχουν δει το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού. Αυτό αναζητείται στις...προεκλογικές εξαγγελίες του.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ