2013-01-25 14:25:55
Φωτογραφία για «Υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί σαν ελεύθερος o  Διαμαντάκος»
Ο Γιάννης Μιχαλήτσος φιλοξενήθηκε στον «Libero 107,4» και στην εκπομπή «AllAboutARIS on AIR. Ο τεχνικός σύμβουλος του ΑΡΗ μίλησε για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, για τους παίκτες που «χάθηκαν» το καλοκαίρι και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα σημείωσε πως οι προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας συνεχίζονται Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις μεταγραφικές εξελίξεις του ΑΡΗ: «Προσπαθούμε μήπως κάνουμε και κάποια άλλη κίνηση. Αυτή τη φορά έγινε ένας πολύ καλός σχεδιασμός. Κάθε άνθρωπος έκανε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά. Ο Αγγελος Σπυριδων, εγώ και ο Κώστας Τικπασάνογλου χειριστήκαμε τα μεταγραφικά και ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις, τομέα στον οποίο είναι πολύ καλός. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην αγορά. Οποιον καλό παίκτη υπάρχει, προσπαθήσαμε να τον προσεγγίσουμε. Το πιο σημαντικό γι αυτούς που ήρθαν, είναι ότι ήθελαν να έρθουν στον ΑΡΗ και πίεσαν για να έρθουν. Αυτοί που δεν ήρθαν δεν ήθελαν».


Για τον Δημήτρη Διαμαντάκο: «Ο Διαμαντάκος δεν ήρθε τυχαία. Τον γνωρίζω από πολύ μικρό, από την Εθνική. Τότε, ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής(όπως και οι υπόλοιποι) δεν ήρθε μόνο για δανεικός. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί σαν ελεύθερος το καλοκαίρι».

Για τους Βλαχοδήμο και Παπάζογλου: «Μίλησα και με τους δύο, όμως δεν ήθελαν να έρθουν»

Για τους Καλτσά και Μητρόπουλο: «Οταν βγαίνει κάτι στον τύπο πρόωρα δεν κάνει καλό. Αυτό έγινε και στις δύο περιπτώσεις και το πληρώσαμε. Δεν βοηθάει πρόωρα να βγαίνουν τα ονόματα».

Για τους Κολοβέτσιο και Αργυρόπουλο: «Το καλοκαίρι ήρθαν 7-8 καλοί ποδοσφαιριστές για να κλείσουν και δεν έκλεισαν. Δύο εξ’ αυτών ήταν οι Κολοβέτσιος(που δεν έχει χάσει παιχνίδι στα Γιάννενα)και Αργυρόπουλος. Παίκτες με πολλές συμμετοχές και εμπειρία στο πρωτάθλημα, που αγωνίζονται σε θέσεις που πονάμε ακόμα».

Για τον Κώστα Κοτσαρίδη: «Επαιζε όλα αυτά τα χρόνια στις μικρές Εθνικες και ήταν αρχηγός στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Αποτελεί μια επένδυση. Ερχεται με ένα μισθό και για να αποδείξει πράγματα. Οι συστάσεις που έχουμε γι αυτόν είναι πολύ καλές».

Για το ρόλο του Αβράαμ Παπαδόπουλου στις μεταγραφές: «Καθημερινά μιλάω με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει βοηθήσει πάρα πολύ, χωρίς να έχει κάποιο προσωπικό όφελος. Καθημερινά με βοηθά και αυτό είναι προς τιμήν του».

Για τον Ανδρεά Τάτο: «Παρ’ότι το είναι μικρός θεωρείται έμπειρος γιατί είχε γεμάτες χρονιές. Ειναι πολύ ποιοτικός και συγκεντρώνει περισσότερα τα φώτα. Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει και θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα μας».

Για το αν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις μεταγραφές: «Αυτή τη στιγμή δε θέλουμε να πάρουμε κάποιον λιγότερο καλό απ’ αυτούς που έχουμε. Είναι δύσκολο ωστόσο να βρούμε κάποιον παίκτη. Προσπαθούμε σκληρά, αλλά οι παίκτες που δεν είναι ελεύθεροι, αποτελούν δύσκολες περιπτώσεις. Πάντως έχει διαμορφωθεί ένας πολύ καλός κορμός με τους ήδη υπάρχοντες».

Για την επικοινωνία με τον Λούκας Αλκαράθ: «Μιλάμε με τον προπονητή τακτικά, έχουμε καλή συνεργασία, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε υποδείξεις και αυτό είναι φυσιολογικό».

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Καθε Κυριακή δίνουμε έναν τελικό. Η ομάδα είναι αρκετά ενισχυμένη, ο προπονητής έχεις πολλές λύσεις, ωστόσο λείπουν και δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως το παιχνίδι είναι στα μέτρα μας και θα παλέψουμε για την νίκη».

allaboutaris.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ