2013-01-25 11:52:03
Φωτογραφία για Η τραγικότητα των πολιτικών μας (από τις μειώσεις συντάξεων στις επιτάξεις εργαζομένων)
Από το "λεφτά υπάρχουν" του ΓΑΠ στο "δεν συναινώ στο έγκλημα" του Αντωνάκη...Από την εξαίρεση των υπαλλήλων της βουλής (συγγενών των πολιτικών μας) στην επίταξη των εργαζομένων του μετρό.

Ο Βενιζέλος μίλησε για τους συνδικαλιστές που είναι ενάντια στην κοινωνία, λες και οι πολιτικοί είναι στο πλευρό της κοινωνίας.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ μίλησε για μειοψηφία εργαζομένων που εκμεταλλεύεται 9.000.000 λες και ο ίδιος με την κάστα του και τους μισθούς που έχουν καταφέρει να επιβάλλουν δεν εκμεταλλεύεται όλους τους Έλληνες.

Ο Στουρνάρας είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν εξαιρέσεις στα μισθολόγια αλλά πήρε αρον άρον πίσω τις τροπολογίες που αφορούσαν τους υπαλλήλους της βουλής.

Ασ μας πει το τσιράκι του κεφαλαίου και των τοκογλύφων (ΔΝΤ) είναι εξισωμένες οι αποδοχές βουλευτών και δικαστών;

Ξέρετε γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή;

Γιατί δεν έχει πολιτικό παρελθόν μέσα στο άνδρο κλεφτών (βουλή) και γιατί μοιράζει τρόφιμα σε Έλληνες που έχουν ανάγκη.


Τόσο απλό, αλλά οι σούπερ εγκέφαλοι δεξιοί και αριστεροί, μέσα στο άγχος τους να κλέψουν περισσότερα δεν δίνουν σημασία στον λαό που πεινάει.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε περιμένω με αγωνία άλλη μία προανακριτική να τελειώσει θριαμβευτικά κλείνοντας φυλακή (σε prive κελί) ένα καμένο χαρτί (Παπακωνσταντίνου) και φυσικά να καλύψει όλους τους άλλους.

Τελικά όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε και υπάρχει ένα κατεστημένο με δύο κόμματα να μοιράζονται την εξουσία (ΠΑΣΟΚ ΝΔ) που τελικά συνεταιρίστηκαν και άλλα 3 κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ κλπ) να λειτουργούν ως ελεγχόμενα συστήματα απορρόφησης της λαϊκής αντίδρασης.

Μήπως τελικά γι αυτό πολεμάνε τους χρυσαυγίτες; Γιατί δεν είναι μέρος του συστήματος και φοβούνται;

Η΄τελικά όλα είναι μια μούφα και αποτελούν και αυτοί μέρος του συστήματος σε άλλο περιτύλιγμα, και παρουσιάζεται με αυτόν τον τρόπο για να τσιμπήσουν όλοι όσοι αντιδρούν με το υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Ο Χρόνος θα δείξει Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ