2013-01-25 01:17:03
Φωτογραφία για Δραπέτευσαν 15.000 κροκόδειλοι
Περίπου 15.000 κροκόδειλοι κατάφεραν να δραπετεύσουν από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο βόρειο τμήμα της Ν. Αφρικής, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της φάρμας αναγκάστηκε να ανοίξει τις πύλες των εγκαταστάσεων, προκειμένου να αποτρέψει ενδεχόμενη μαζική συσσώρευση υδάτων εντός αυτών, εξέλιξη που θα προκαλούσε τεράστιες καταστροφές. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, ωστόσο μόλις την Πέμπτη είδε το φως της δημοσιότητας μέσω δημοσιευμάτων σε τοπικές εφημερίδες. Η «Rakwena Crocodile Farm» αποτελεί έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, περίπου 15 χλμ. από τη μικρή πόλη Πόντντριφ κοντά στα σύνορα με την Μποτσουάνα.

Πολλοί από τους κροκόδειλους έχουν ήδη βρεθεί και πιαστεί, ωστόσο είναι μεγάλος ο αριθμός αυτών που κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι. Οι πλημμύρες ευθύνονται για τον θάνατο τουλάχιστον δέκα ανθρώπων. Οι κροκόδειλοι ξέφυγαν από την φάρμα, η οποία βρίσκεται σε τουριστική περιοχή περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από την μικρή πόλη Πόντντριφ, στα σύνορα με τη Μποτσουάνα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ